42976
14:12 1.072024

«Минай» провів спаринг із «Металістом»

Спорт 395

Закарпатська команда продовжує готуватися до нового футбольного сезону 2024/25.

Як ми вже повідомляли, під час літніх зборів минайці запланували сім спарингів. Першим суперником команди Желько Любеновіча був «СХІ» (Ужгород). Колектив з Ужгородщини володів ігровою перевагою і здобув переконливу перемогу з рахунком 3:0.

А минулого вікенду закарпатці зустрілися із першоліговим «Металістом» (Харків). Цей спаринг завершився звитягою суперника з рахунком 1:3. Єдиний гол у складі нашої команди забив Назарій Воробчак (65). Забитими м’ячами за харків’ян відзначилися Данило Кайдалов (15), Єгор Шерстюк (60) і Віталій Федорів (86).

Попереду в «Минаю» п’ять спарингів. Рівень суперників різний: від аматорських колективів до учасників УПЛ. Пропонуємо вашій увазі перелік майбутніх ігор:

– 3 липня: «Минай» – «Карпати» (Львів),

– 6 липня: «Минай» – «Севлюш» (Виноградів),

– 10 липня: «Минай» – «Буковина» (Чернівці),

– 17 липня: «Минай» – «Вільхівці»,

– 20 липня: «Минай» – «Ворскла» (Полтава).

Нагадаємо, що у період міжсезоння закарпатську команду покинули: голкіпер Олександр Кемкін; захисники Дмитро Нємчанінов і Сергій Корнійчук; півзахисники Сергій Петько, Василь Вашкета та Вадим Вітенчук. Наразі в стані закарпатської команди перебувають гравці на перегляді, які, зокрема, брали участь у перших спарингах команди.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах