43073
13:55 9.072024

Ужгородці перемогли на всеукраїнському турнірі з пляжного волейболу

Спорт 707

Нещодавно на піщаних майданчиках ужгородського стадіону «Авангард» відбувся всеукраїнський турнір з пляжного волейболу «Uzhhorod Open» серед юнаків 2009 р. н. та молодших.

У боротьбу за нагороди вступило 30 команд. Більшість учасників представляла Ужгород. Також були гості з Ужгородщини, Берегівщини, Сваляви, Луцька, Стрия і Стрийського району. Вже за підсумками перших ігор можна було виокремити пари, які значно переважали своїх суперників і були спроможні боротися за найвищі місця.

Ужгородці Віталій Кочиш/Олександр Штимак, а також лучани Андрій Накоскін/Дмитро Митрофанюк виграли чотири з чотирьох стартових поєдинків і пробилися до півфіналу. Свалявці Дмитро Мигович/Олександр Цанько та ужгородці Микита Брая/Денис Антошин перемогли в чотирьох із п’яти зустрічей і також пробилися до четвірки сильніших.

У рамках 1/2 фіналу відбулося ужгородське дербі, в якому Кочиш/Штимак обіграли Брая/Антошин з рахунком 2:0. А в паралельній грі Накоскін/Митрофанюк (Луцьк) з ідентичним результатом здолали Мигович/Цанько (Свалява).

Потім відбулися матч за «бронзу» та битва за «золото». У протистоянні за третє місце свалявська пара Дмитро Мигович/Олександр Цанько перемогла ужгородський дует Микита Брая/Денис Антошин (2:0) і стала бронзовим призером турніру. А переможцями «Uzhhorod Open» стали ужгородці Віталій Кочиш/Олександр Штимак, котрі в головному протистоянні змагань з рахунком 2:0 здолали срібних призерів Андрія Накоскіна і Дмитра Митрофанюка з Луцька.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах