43521
11:32 23.082024

У суботу відбудеться фінал Кубка Закарпаття з футболу 2024

Спорт 1037

У головному поєдинку турніру зіграють «Севлюш» (Виноградів) та «Медея» (Оноківська територіальна громада). Гра пройде 24 серпня на стадіоні у смт Середнє (старт запланований на 15:00).

У цьогорічному розіграші Кубка Закарпаття з футболу зустрінуться дві кращі команди краю. Це вже підігріває зацікавленість до поєдинку. Звісно, фаворитом є «Севлюш». І в разі перемоги він установить рекорд: утринадцяте для свого міста привезе почесний трофей (поки 12 таких звитяг, крім виноградівців, мають ще ужгородці). До того ж це буде 25-а звитяга для Берегівщини та, власне, для нинішнього лідера чемпіонату п’ята.

Намагатиметься упіймати кубковий успіх і «Медея». Якщо вдасться здолати непоступливих виноградівців, то для Ужгорода й Ужгородського району це буде сукупно 23-ій тріумф. Крім того, власне, перший для самої команди з Оноківської ТГ, а ще стане реваншем за поразку від діючого чемпіона області у фіналі Кубка-2022 (0:2) та в першому колі нинішнього чемпіонату (1:4).

Отож у багатьох відношеннях матч повинен стати історичним, не кажучи вже про те, що він буде проводитися в умовах воєнного стану, а отже і в цьому сенсі матиме вагоме значення демонстрації закарпатцями віри в загальну Перемогу. Традиційно бажаємо командам розкрити у фіналі свій найкращий кубковий характер!

Закарпатська асоціація футболу

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах