44073
12:02 10.092024

«Ужгород» і «Вільхівці» перебувають у нижній частині турнірної таблиці Другої ліги

Спорт 719

Днями відбулися поєдинки 5-го туру Другої ліги України з футболу сезону 2024/25. Ні «Ужгород», ні «Вільхівці», не зуміли досягти переможного результату.

Фото ФК «Ужгород»

Команда з Тячівщини на виїзді зустрічалася з ФК «Самбір-Нива-2» (Тернопіль). Забивши першими (на 15-й хв. голом відзначився Михайло Шестаков), «Вільхівці» пропустили три м’яча у відповідь (Валентин Напуда 23, Богдан-Юліан Вишинський 27, Назар Янчишин 91) і зазнали поразки з рахунком 1:3.

Колектив з обласного центру Закарпаття на своєму полі приймав лідера групи – НК «Пробій» (Городенка). Вже на 10-й хв. ужгородці відкрили рахунок (точний удар на рахунку Антонія Даніеля Чуквебука Емере), однак через 18 хв. пропустили м’яч у відповідь (автор взяття воріт – Богдан Оринчак). У наступну годину ігрового часу змінити рахунок на табло не вдалося, тож двобій завершився нічиєю – 1:1. ФК «Ужгород» став першою командою, котрій вдалося відібрати очки в лідера чемпіонату.

У турнірній таблиці «Вільхівці» йдуть сьомими (6 очок), а «Ужгород» – восьмим (5). У рамках 6-го туру колектив з Тячівщини прийматиме «Скалу 1911» (Стрий), а ужгородці поїдуть в гості до одеського «Реала Фарми».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах