44076
13:40 10.092024

На домашньому турнірі закарпатські волейболісти були серед лідерів

Спорт 850

6–8 вересня на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулися всеукраїнські змагання з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд.

Цей турнір викликав неабияку зацікавленість у спортсменів з різних куточків України. До нас завітали волейболісти зі Львівської, Тернопільської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської й Донецької областей, а також з Києва. Наш край представляли спортсмени з Ужгорода, Сваляви, Рахова та Ужгородського району. Загалом на старт вийшло майже 30 колективів.

Рівень учасників підібрався доволі цікавий. Виявилося багато конкурентних пар, які мали великі амбіції. Але були й спортсмени, котрим не вдалося сповна розкрити свій потенціал. Для них боротьба завершувалася доволі швидко.

У чоловічому турнірі провідні позиції займав закарпатський дует – Михайло Скукіс/Олександр Курко (Свалява/Оріховиця). Вони перемагали всіх суперників, які траплялися на їхньому шляху. Зокрема у фіналі здолали срібних призерів – львів’ян Євгена Чарноша та Ярослава Бойчука (2:0 – 21:14, 22:20). «Бронзу» здобули ужгородці Богдан Скляров/Максим Мельничук, котрі в протистоянні за 3-тє місце обіграли Богдана Герича й Олександра Лугового (Ужгород/Великий Березний) з результатом 2:0 (21:10, 21:13).

У змаганнях серед жіночих команд тріумфували Євгенія Щемельова/Анастасія Липська (Київ/Львів), котрі виграли всі чотири поєдинки. У фіналі вони перемогли ужгородок Інну Скукіс і Наталію Пулю (2:1 – 18:21, 21:9, 15:6), які в підсумку посіли друге місце. Третіми стали ще одні представниці обласного центру Закарпаття – Анастасія Шатан/Діаніта Терів. У «бронзовому» фіналі вони виявилися сильнішими за Аліну Назаренко та Варвару Шишман (Львів/Маріуполь) (2:0 – 21:16, 21:12).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Тепло київських візерунків»: презентація драматургічних рефлексій Василя Неволова в Ужгороді
17:39
Поліцейським з Рахівщини, які врятували дитину та будинок від пожежі, вручили відзнаки
17:09
Гвардійці провели відкритий урок мужності для закарпатських школярів
16:52
«Гуманітарні» продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та паливо – найчастіше ввозяться через Закарпатську митницю
16:30
У Великій Доброні за підтримки угорських партнерів відкрили Будинок жалоби
15:45
В Ужгороді відбудеться турнір з петанку
15:42
В Ужгороді привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Закарпатської області
15:16
Двох мешканців Ужгородщини засудили до 7 років тюрми за переправлення військовозобов’язаних до Словаччини
15:10
Двоє гравців закарпатських ФК потрапили до збірної 6-го туру Другої ліги
15:06
У Мукачеві пройшов фінал Global Teacher Prize Ukraine
14:45
Всі новини