44124
11:50 13.092024

Виноградівський «Севлюш» вилетів з Кубку України з футболу серед аматорів

Спорт 882

Відбулись ігри попереднього етапу аматорського Кубку України, де наш край представляв лідер закарпатського футболу – «Севлюш» (Виноградів).

Фото ФК «Севлюш»

Суперником підопічних Адріана Пуканича була одна з провідних команд Івано-Франківщини – ФК «Вільхівці». Двоматчеве протистояння було цікавим і непередбачуваним. Команди демонстрували яскравий атакувальний футбол, а інтрига зберігалася до фінальних хвилин матчу.

У першій грі, яка відбулась на полі «Севлюша», була зафіксована нічия – 2:2. Пропустивши два м’яча (дублем у перші півгодини зустрічі відзначився Ростислав Нападюк), виноградівці не посипалися, а навпаки – зуміли зібратися і відігратися. На 37-й хв. Михайло Чедрик один м’яч відквитав, а на 71-й хв. Юрій Чонка відновив рівновагу.

У матчі-відповіді був зафіксований ідентичний рахунок – 2:2. У складі «Вільхівців» забитими м’ячами відзначилися Роман Третяк (48) і Андрій Боднарук (86), а за «Севлюш» дубль оформив Михайло Реплюк (52, 60). Таким чином, переможця дуелі довелося визначати в екстра-таймах. На жаль, вони завершилися успіхом «Вільхівців». Господарі поля провели ще дві результативні атаки (Іван Макотяк 94, Андрій Боднарук 97) і з загальним рахунком 6:4 пройшли далі. А «Севлюш» припинив свою участь вже на старті змагань.

Зазначимо, що нещодавно виноградівці стали володарями Кубка Закарпаття і наразі впевнено лідирують у чемпіонаті області.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах