44347
09:47 28.092024

Протягом двох тижнів в Ужгороді тривали Всеукраїнські змагання з тенісу

Спорт 155

Протягом двох тижнів в Ужгороді тривали Всеукраїнські змагання з тенісу найвищої А категорії, які зібрали спортсменів із Тернопільської, Київської, Івано-Франківської, Закарпатської, Дніпропетровської, Львівської, Харківської, Полтавської, Одеської, Хмельницької. Волинської, Сумської, Рівненської, Черкаської областей. Завершився турнір напередодні.

Змагалися більше сотні юних спортсменів у віковій категорії до 10 та до 12 років на кортах Drenor tennis club, які мають чудову інфраструктуру та сучасні умови для розвитку великого тенісу, інформує Федерація тенісу України в Закарпатській області.

Вітали та нагороджували кращих тенісистів в.о. міського голови Ужгородської міської ради Вадим Борець та голова Федерації тенісу України в Закарпатській області Михайло Рівіс . До слова, серед призерів були й представники Закарпаття:

Марк Нечинський (Тячів);

ДаніельХолодняк (Ужгород);

Марія Джур (Ужгород).

Турніри отримали статус всеукраїнського завдяки високому рівню організації та підтримці з боку Федерації тенісу України, яка активно сприяє розвитку цього виду спорту на регіональному рівні.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах