44435
12:15 7.102024

Тур обласного чемпіонату вийшов багатим на забиті м’ячі

Спорт 486

6 жовтня відбулися протистояння 13-го туру у Вищій лізі Закарпаття з футболу 2024. Ігри були доволі результативними: дві зустрічі завершилися сімома голами, ще одна – трьома.

Фото ФК «Севлюш»

Ігровий вікенд ознаменувався достроковим чемпіонством «Севлюша», битвою претендентів на «срібло» та поєдинком середняків ліги.

«Медея» (Оноківська ТГ) – «Тячів» 

Розпочнемо з протистояння, до якого була прикута найбільша увага. На полі зустрілися команди, що претендують на «срібло». До звітного поєдинку тячівці підходили на другій позиції, випереджаючи «Медею» на два очки. Зважаючи на те, що господарі поля мають гру в запасі, а також очне протистояння, боротьба загострилася неабияк. Тож матч, як і очікувалося, вийшов видовищним та цікавим.

Містяни провели хороший перший тайм, забивши два «сухі» м’ячі: голами на 15-й і 24-й хвилинах відзначився Андрій Мерцин. Після перерви господарі додали в реалізації, і пішли забиті м’ячі. На 59-й хв. Іван Капустей скоротив відставання до мінімуму, але через 7 хвилин Михайло Лозинець повернув «Тячеву» перевагу у два м’ячі (1:3). У гостей були всі можливості, аби довести гру до позитивного для себе результату, але вони дозволили супернику здійснити неймовірний камбек.

У період із 67-ї до 76-ї хв. колектив з Оноківської ТГ провів три результативні атаки (точні удари на рахунку Олександра Аксьонова, Володимира Лисаченка та Івана Ковача) і святкував яскраву вольову звитягу –  4:3. Такий результат приблизив команду до омріяного «срібла». Тячівцям тепер буде нелегко змінити позиції в турнірній таблиці.

«Вишково» – «Севлюш» (Виноградів) 

Попри те, що команди знаходяться на протилежних місцях у таблиці, їхня зустріч минула в доволі цікавому суперництві. Господарі поля першими відзначилися (Михайло Попович 40), а потім, пропустивши два м’ячі у відповідь (Михайло Реплюк 42, Сергій Яцкулинець 54), зуміли відігратися (Михайло Деяк 57). Однак «Вишково» провалило фінальні пів години матчу (Руслан Гогерчак 64, Михайло Чедрик 77, Адріан Пуканич 84) і зазнало розгромної поразки – 2:5.

Для «Севлюша» ця звитяга стала «золотою». Виноградівський колектив за два тури до фінішу здобув чемпіонський титул.

«Сокіл» (Холмківська ТГ) – «Бужора» (Іршава)

«Сокіл» провів доволі хороший поєдинок, зберігши свої ворота цілими і продемонструвавши хорошу реалізацію. На 32-й хв. Едуард Дзьоба вивів господарів уперед, а наприкінці матчу, на 77-й і 82-й хвилинах, Едгард Русин відзначився двома голами й установив на табло підсумковий результат гри – 3:0.

У наступному, 14-му, турі відбудуться такі протистояння:

«Бужора» (Іршава) – «Севлюш» (Виноградів),

«Тячів» – «Вишково»,

«Сокіл» (Холмківська ТГ) – «Медея» (Оноківська ТГ).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах