44468
11:08 9.102024

Гравці закарпатських ФК потрапили до збірної 9-го туру Другої ліги України

Спорт 141

Sport Arenа назвала символічну збірну дев’ятого туру Другої ліги України з футболу сезону 2024/25.

До 11-ки найкращих увійшли голкіпер «Вільхівців» Олександр Кіктенко та півзахисник «Ужгорода» Дмитро Коваленко. Ось що про них пишуть:

Воротар – Олександр Кіктенко («Вільхівці»)

Закарпатське дербі завершилося мінімальною перемогою ФК «Ужгород», хоча кінцівку гри господарі догравали в меншості. Проте гра проходила так, що з перших хвилин до останніх безліч моментів було створено біля вільхівецьких воріт. Кіктенко не виручив у моменті з виходом один на один Коваленка вже в дебюті (а спробуй виручити – в нападника після тонкої передачі Емере було більше варіантів). Проте надалі Олександр тягнув усе, що можна було, здійснивши, щонайменше, ще три сейви після ударів того ж Коваленка, а також Богомаза, Немецкова та інших. Надію до останніх хвилин для «Вільхівців» зберігав саме їхній воротар.

Лівий півзахисник – Дмитро Коваленко («Ужгород»)

Що за матч провів Коваленко в закарпатському дербі! Такого яскравого сольного виступу в цьому сезоні Другої ліги ще треба пошукати! З хорошого: саме він після тонкої передачі Емере відкрив рахунок уже в дебюті, і СК «Вільхівці» після раннього голу суперників і втрати травмованого Шестакова так і не оговталися до кінця та не відігралися. З поганого: реалізація Дмитра залишає бажати кращого. Він ще, щонайменше, чотири рази цілком міг забивати, проте більшість дуелей програв воротарю гостей, інколи підводила точність чи метушливість. Що ж, 19-річний футболіст ще може прогресувати. Для штабу це челендж – покращити якості здібного гравця.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах