644
14:34 3.052016

Необов’язковий гол може коштувати дорого

Спорт 1366

У Львові донецький «Шахтар» у першому півфінальному матчі ЛЄ зустрічався із іспанською «Севільєю».

266708__max_news_новый размер

Команди зустрічалися між собою у 2007 році, тоді за підсумками двох поєдинків до наступного раунду пройшли іспанці. У матчах цієї пари уболівальники були свідками великої кількості голів, цього разу «Арена Львів» також не сумувала.

Уже з перших хвилин команди демонстрували впертість, і намагалися забити швидкий м’яч. «Севілья» контролювала гру і на 6-й хв. вийшла вперед: Вітоло увійшов у карний майданчик донеччан, на замаху прибрав Ракіцького і пробив точно – 0:1. Господарі своїм гострим моментом відповіли на 18-й хв., але на відміну від андалусійців результативно завершити атаку не вдалося. Згодом ще кілька намагань української команди досягти своєї цілі і на 23-й хв. рахунок все ж став рівним. Марлос реалізовувати вихід віч-на-віч з воротарем був зобов’язаний – 1:1. Це додало впевненості «гірникам» і гра у донеччан пішла краще. Гості необережно зіграли зі Степаненком і Тарас точним ударом вивів «Шахтар» вперед – 2:1.

На початку другого тайму іспанці намагалися знайти шпарину у захисті господарів і довести справу до забитого м’яча, та «гірники» діяли злагоджено. «Шахтар» підсів і грав по результату. До деяких пір така гра давала результат, але тільки відчувши можливість зрівняти рахунок «Севілья» додала і відразу ж забили, та гол через офсайд арбітр скасував.

На цьому, по великому рахунку, везіння для донеччан у цій грі закінчилося і на 82-й хв. за фол Ферейри у власному штрафному майданчику арбітр призначив пенальті, яке чітко реалізував Гамейро – 2:2. Прикрий пропущений м’яч на останніх хвилинах може стати фатальним для «Шахтаря». Донеччанам у матчі-відповідь буде важко, тому що цю результативну нічию можна занести швидше у актив іспанців, а знаючи як «Севілья» грає вдома, багато шансів у «гірників» не має.

«Шахтар» – «Севілья» – 2:2

Голи: Марлос 23, Степаненко 36 – Вітоло 6, Гамейро 82.

«Шахтар»: Пятов, Срна, Кучер, Ракіцький, Ісмаїлі, Степаненко, Малишев, Коваленко, Марлос (Бернард 90), Тайсон (Нем 90), Ферейра (Едуардо 90).

«Севілья»: Сорія, Рамі, Криховяк, Каррісу, Ексодеро, Маріано, Н’Зонзі, Банега, Вітоло, Коноплянка (Крон-Делі 60, Андухар 72), Гамейро.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах