9971
13:30 8.112017

Гравець ФК «Минай» Василь Пиняшко: «Нам дуже приємно виграти три кубки на обласному рівні»

Спорт 1851

Півзахисник клубу з Ужгородщини Василь Пиняшко поділився своїми думками з приводу здобуття трьох трофеїв у цьогорічному сезоні.

1497112470_17991382_347707828960709_1798874433536989211_o

«Звичайно, ми всі у команді дуже тішимося таким результатом! Матчі із виноградівським «Севлюшем» це завжди цікава футбольна подія. Нам для хорошого завершення сезону потрібно було здобути перемогу, аби піти на зимовий відпочинок у гарному настрої. Вся команда віддала сили, аби порадувати вболівальників, які підтримують нас у кожному матчі, а також наше керівництво, яке створило для команди найкращі умови.

Щодо самого матчу за Суперкубок Закарпаття, то з виноградівцями завжди доводиться непросто. Суперник був вмотивований, адже прагнув здобути перемогу. Але, на щастя, нам вдалося забити два м’ячі ще в першому таймі. Ми зі стартових хвилин знайшли свою гру і все йшло як по маслу, а голи тільки підкріпили нашу перевагу. Рахунок дозволив нам повністю взяти гру під свій контроль і диктувати свій сценарій. Нам дуже приємно виграти три кубки на обласному рівні. Як на мене, це логічне завершення плідної роботи протягом року!

Ми стабільно пройшли весь шлях у чемпіонаті Закарпаття. «Середнє» та «Севлюш» намагалися наздогнати нас, але ми не втрачали концентрації у жодному з матчів.

Вважаю, що ми достойно виступили і у дебютному всеукраїнському турнірі. Ми продовжуємо претендувати на перемогу у своїй групі. Опісля зимової перерви вже з новими силами вступатимемо у боротьбу!»

ФК «Минай»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах