10861
16:51 26.122017

У спорткомплексі УжНУ провели змагання з водного поло, дзюдо та плавання

Спорт 2206

У суботу, 23 грудня, на базі спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ провели спортивні змагання з водного поло, дзюдо та плавання, які продемонстрували успіхи юних спортсменів, досягнутих ними у нинішньому році.

20171226_1788_DSC_0198

Підтримати юних спортсменів прийшло чимало поважних гостей, зокрема проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король, директор спортивно-оздоровчого комплексу Андрій Курта, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, батьки та рідні, які повністю заполонили місця на трибунах.

Директор комплексу Андрій Курта розповідає, що цей рік видався неймовірно плідним, адже були проведені ремонтні роботи залів комплексу, а також проведено чималу кількість спортивних заходів, змагань та турнірів.

Із самого ранку спорткомплекс університету був заповнений дитячим гомоном та сміхом. Юні спортсмени у передчутті свят були налаштовані на позитивний результат. Вони не тільки продемонстрували свої успіхи, але й подарували приємні враження глядачам.

Низку заходів розпочали змагання з водного поло, у яких взяли участь чотири команди дітей різного віку. «Це спільний проект товариства «Динамо» і ватерпольного клубу «Ужгород». Можна вважати, що ця подія є в певній мірі історичною, адже сьогодні тут беруть участь вісім команд від кожного з організаторів, а стільки ужгородських команд в одному турнірі участь ще не брали. Віримо, що з часом наших учасників буде все більше і більше», – зазначає президент ужгородського ватерпольного клубу Володимир Гавриленко.

Керівник спортивного клубу з плавання «На старт» Вадим Колечко: «Ми вирішили не проводити традиційні змагання з плавання, а подарувати дітям свято, тому проводимо «Новорічне свято на воді». Родзинкою цього заходу стане виступ із синхронного плавання нашими юними спортсменами, опісля до дітей завітає Дід Мороз, який і розпочне «веселі старти».

Масштабними також стали змагання із дзюдо, до яких долучилися спортсмени те тільки із різних районів Закарпаття, але й Львова та Івано-Франківська, повідомляє офіційний сайт УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах