11518
12:30 8.022018

Докладніше про міжнародний дитячо-юнацький турнір Кубок «Закарпатія»

Спорт 1691

Як ми раніше повідомляли, з 23 по 28 березня на футбольних полях Закарпаття відбудеться перший міжнародний дитячо-юнацький турнір «Кубок Закарпатія».

дьордь

Докладніше про ці змагання розповів голова оргкомітету, директор СДЮСШОР (Ужгород) Вадим Дьордь, повідомляє ФФЗ.

— Поки про склад учасників говорити зарано, однак очікуємо на достойні команди, адже запрошення розіслано кращим клубам України, Угорщини, Словаччини, Хорватії, Сербії… Нашу область представлятимуть ФК «Мункач» і школа, яку я очолюю, – зазначив Вадим Іванович.

Чому турнір саме з-поміж U-15?

— Справді, у змаганнях братимуть хлопці 2003 року народження. Чому? Вирішили дати їм хорошу ігрову практику. У серпні, як відомо, на Закарпатті проводять турнір на честь Андрія Гаваші серед юнаків 2002 – 2001 років народження. Крім того, дещо раніше, у червні, матимемо турнір пам’яті тренерів СДЮСШОР серед команд гравців 2005 – 2007 років народження. А U-15 тільки заповнили, так би мовити, вікову прогалину.

Очевидно, і час проведення змагань обрано невипадково…

— Так. У березні канікули плюс останній етап підготовки до чемпіонату ДЮФЛУ. Запропоновані терміни підходять щонайменше вітчизняним командам, але ми цікавилися, зарубіжним колективам це теж непоганий період.

Гратимуть усі на полях…

— …Ужгорода й Ужгородського району. Подивимося, якою буде погода. Якщо сприятливою, то залучимо не лише штучні газони, а й, до прикладу, природні стадіону «Авангард». А поки наші тренери займаються формуванням складу, визначенням «основи», щоб згодом перевірити свої сили в поєдинках із потужними суперниками.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах