12418
13:49 20.032018

На Тячівщині пройшов волейбольний турнір пам’яті Івана Шевері

Спорт 1542

У спортзалі Закарпатського машинобудівного технікуму селища Дубове, пройшов XХІ Міжнародний турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті Івана Шевері – тренера, члена збірної України та області з волейболу та колишнього вчителя Дубівської середньої школи.

145397736556a9ef15cf7d1

Сім’я Шевері відома своїм великим волейбольним минулим, грали всі: і батько й мати, а зараз продовжують родинну традицію троє синів. Цьогоріч участь у турнірі взяли участь п’ять команд. Волейболісти з Дубового, Нижньої Апші, Ужгорода, Перечина, а також збірна ветеранів Закарпаття.

Змагання відбулися за коловою системою. Самі ж учасники налаштовані тільки на перемогу. Кажуть, завжди з радістю приїжджають у Дубове, бо це можливість отримати задоволення не тільки від гри, а й від спілкування зі старими добрими знайомими. Спостерігали за ходом змагань і почесні гості. На турнір приїхав перший майстер спорту з волейболу на Закарпатті. Іван Скрябін поділився своїми думками стосовно рівня волейболу на Закарпатті зараз. Та великою несподіванкою для організаторів стало те, що подивитися на їхні змагання приїхав чемпіон світу з волейболу – Петро Раца.

Протягом змагань тривала видовищна та безкомпромісна боротьба. Відтак за результатами турніру оргкомітет та суддівська колегія визначили переможців. Так, третю сходинку посіли волейболісти з Дубового, друге місце – команда з Нижньої Апші, а першу сходинку й головний кубок залишили за собою минулорічні переможці турніру – спортсмени з Перечина.

Детальніше в сюжеті М-Студіо.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах