13990
13:16 23.052018

На Закарпатті пройшов обласний чемпіонат з боксу серед молоді

Спорт 2854

Протягом трьох днів, 18-20 травня, на базі Федерації боксу Закарпатської області точилися запеклі бої чемпіонату нашого краю серед молоді (2000-2001 рр.н.) та юнаків (2004-2005 рр.н.).

І хоча Чемпіонати України у цих вікових групах вже давно пройшли, бажаючих стати кращим у Закарпатті виявилось немало. У молодіжному чемпіонаті взяли участь 14 спортсменів з 7 команд: ДЮСШ м. Берегово, ЗОДЮСШ м. Ужгород, СК «Кротон» м. Іршава, ДЮСШ Берегівського району, СК «Тайфун» м. Ужгород, ДЮСШ м. Рахів, КОДЮСШ «Спартак» м. Мукачево.

Фінальні бої у всіх вагових категоріях серед 17-18-річних боксерів пройшли цікаво, але з очікуваним результатом, адже у такому віці спортсмени мають вже великий досвід і майстерність. Підтвердили своє лідерство в області ужгородці Лата Павло та Пойда Юрій, іршавчанин Кузьма Юрій та рахівчанин Бандусяк Петро. Непогана перспектива відкривається перед мукачівцем Данканичем Юрієм, Рейвейсом Бейло з Берегова та ужгородцем Безштанько Михайлом, перспектива з умови наполегливої невтомної праці.

У юнацькому обласному чемпіонаті взяли участь 77 боксерів 13-14 років з 10 команд :ДЮСТ «Сокіл» м. Свалява, ДЮСШ м. Берегово, СК «Тайфун» м. Ужгород, ЗОДЮСШ м. Ужгород, КОДЮСШ «Спартак» м. Мукачево, ДЮСШ м. Рахів, ДЮСШ «Карпати» м. Хуст, ДЮСШ м. Чоп, ДЮСШ Берегівського району, КОДЮСШ «Спартак» м. Хуст.

Тут конкуренція була більш напружена і одним боєм, як у молоді, не обійшлося. Незважаючи на свій невеликий вік деякі малюки нічим не поступалися в майстерності своїм старшим колегам по спорту. Перспективних бійців не можна не відмітити, адже за ними майбутнє закарпатського боксу. Ось вони: мукачівці Завадський Іван, Кіяк Валерій, Салахеєв Данило, Щербіна Олександр, Савчин Богдан, Кіш Ярослав, Негребов Максим, Лучка Степан, Маляр Даніель, хустяни Савін Іван, Перец Олександр, Вайнраух Станіслав, чопівці Суходольський Максим, Мага Дмитро, рахівчани Никоряк Дмитро, Рошташ Василь, свалявці Колерніков Михайло, Коруд Євген, берегівчанин Ряска Віктор та інші.

Командна першість на цих змаганнях не підводилася, але статистика – річ вперта: з 25 золотих нагород дев’ять поїхало в Мукачево, сім – в Хуст, по три – у Чоп і Сваляву, дві – у Рахів, одна – У Берегово. Також було представлено роботу воловецької Федерації боксу, де її очільники підготували показові виступи, які презентували на чемпіонаті, не обійшлося без матчевої зустрічі Хуст-Ужгород, на якому хлопці показали достойний рівень боксу тим самим мотивували інших у розвитку своїх навичок, повідомляє Федерація боксу Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини