14778
16:17 24.062018

В Ужгороді проходять чемпіонат області та відкритий Кубок міста з мотоциклетного спорту

Спорт 2532

У місті над Ужем сьогодні  відбуваються одразу дві масштабні спортивні події, які зібрали любителів мотоспорту не тільки нашого краю та інших областей України, а й з-за кордону.

Уже п‘ятий рік поспіль на вулиці Загорській відбувається особисто-командний чемпіонат Закарпатської області та відкритий Кубок Ужгорода з мотоциклетного спорту.

Організатором чемпіонату є мотоклуб “Загоркрос”. Захід відбувся за сприяння Федерації мотоциклетного спорту України й Ужгородської міської ради, а також спонсорів та меценатів.

На офіційному відкритті заступник міського голови Олександр Білак привітав присутніх і зазначив: “Нам приємно, що вкотре Ужгород стає платформою, яка приймає мотокрос. Впевнений, що разом докладемо всіх зусиль, аби тут відбувалися і всеукраїнські, і змагання міжнародного рівня”.

Підняли Державний Прапор із нагоди старту змагань торішні переможці. Цьогоріч до Ужгорода приїхали спортсмени не тільки з різних куточків Закарпаття (на чемпіонат), а й з інших областей України (на кубок): Чернівецької, Хмельницької, Івано-Франківської. Також у класі “ветеран” взяли участь мотоциклісти зі Словаччини.

За словами організаторів, до участі в змаганнях допускаються спортсмени команд, а також приватні особи, які мають розряд із мотоциклетного спорту та ліцензію ФМСУ. Зокрема, змагалися в таких класах: “open”, “юніор”, “ветеран”, “квадро”, “аматор”, “хобі” тощо. Поганяти на трасі з трамплінами і спусками зареєструвалося понад 60 учасників, наймолодшому мотолюбителю – 7 років.

Протягом змагань присутнім оголошували проміжкові результати, а ввечері відбудеться нагородження переможців.

Незабаром також у місті над Латорицею пройдуть дитячі велоперегони.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах