18205
10:05 22.112018

Михайло Кополовець – новий спортивний директор ФК «Минай»

Спорт 3928

Новим спортивним директором ФК «Минай» став відомий на всю Україну футболіст, півзахисник нашої команди – Михайло Кополовець.

21 листопада (день Святого Михайла, до речі) він очолив нову для себе посаду. Відзначимо, що Кополовець не завершує футбольну кар’єру – з цього дня він буде поєднувати роботу спортивного директора та гравця ФК «Минай».

Ось, що розповів клубній прес-службі сам футболіст:

«Дуже вдячний керівництву клубу за таку пропозицію: президенту В. Пересоляку, віце-президенту Є. Плавайко, – розповів Михайло. – Звісно, я погодився. Сподіваюся, що виправдаю їх довіру та зможу якісно працювати на користь нашого клубу.

Відразу скажу, я не завершую кар’єру. В мене є сили та бажання продовжувати грати, допомогти команді. Якщо це десь заважатиме моїм основним обов’язкам то, звісно, десь пропускатиму тренування: це ж треба буде бути на зустрічах, переглядах тощо. Але думаю, впораюся. Я дуже люблю футбол! Якби стояло питання: бути спортдиректором або футболістом, то обрав би останнє. Але керівництво запропонувало такий варіант і я дуже вдячний!

У мене є безліч креативних ідей, які я б реалізував у життя. Думав про це, ще коли був футболістом. Тепер маю всі можливості їх втілити. Відразу кажу: чекайте сюрпризи! І нові цікаві трансфери!».

За словами М. Кополовця, мова йде як про закарпатських футболістів, так і про гравців з інших областей.

«Звісно, для нас пріоритет – це вихованці закарпатського футболу, – зазначив він. – Хочемо, щоб грали нові Беци, Федаки, Гегедоші, Кополовці, Кобіни, але будемо запрошувати і з інших регіонів. Буду пропонувати керівництву, щоб кожен футболіст з області мав шанс проявити себе у нас, будемо стежити за ними. Нас дуже цікавить молодь. Але аби виконати ті завдання, яке перед нами ставить керівництво, слід запрошувати також якісних виконавців і з-за меж Закарпаття».

Не лякає М. Кополовця і статус «першого граючого спортивного директора». «Є ж граючі президенти, то чому б не бути граючим спортдиром? – зазначив Михайло. – Головне, аби роботу виконував якісно».

Цього і ми йому бажаємо. А також ще раз вітаємо!

До речі, Михайло вже найближчим часом відправиться у Німеччину, де пройде фаховий медичний огляд та спеціалісти визначать: як швидко новий спортивний директор «Минаю» вже зможе повернутися на поле, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини