18411
13:46 30.112018

До Ужгорода завітає калушська баскетбольна команда

Спорт 1992

1–2 грудня в ужгородському СК «Юність» пройдуть матчі 5-го туру Першої ліги України з баскетболу між «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» та «Калуш-ПНУ».

Ужгородці в нинішньому сезоні провели на власному майданчику чотири гри, в яких здобули чотири перемоги. На жаль, два виїзні матчі наша команда програла. Наразі колектив Олександра Зубковського посідає третю сходинку в своїй групі (10 очок). Майбутній суперник має у своєму активі 12 залікових балів і йде другим.

Обидві команди прагнуть пройти в раунд плей-оф. Аби здобути путівку в наступний етап змагань, необхідно увійти до топ-4 своєї групи. Зважаючи на це, баскетболісти обох команд будуть прагнути здобути максимальну кількість очок і наблизитися до виконання поставлених завдань.

У сезоні 2017/18 років ужгородські та калушські баскетболісти зустрічалися чотири рази (тричі перемогли калушани та одного разу ужгородці). Очікується, що цьогоріч їх протистояння проходитимуть у напруженій боротьбі.

Перша гра між «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» та «Калуш-ПНУ» розпочнеться 1 грудня о 17.00. Наступного дня, 2 грудня, команди зустрінуться о 12-й. Місце проведення: СК «Юність».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах