19556
12:22 13.022019

Екс-гравець львівських «Карпат» перейшов у «Минай»

Спорт 2213

Новачком ФК «Минай» став відомий за виступами у львівських «Карпатах» лівий півзахисник Вадим Страшкевич. Цього тижня він уклав контракт із нашим клубом.

24-річний Вадим Страшкевич – вихованець сусідньої для Закарпаття Львівської області. Навчався у Львівському училищі фізичної культури. З літа 2011 року — у структурі львівських «Карпат», проте перші два сезони виступав виключно в молодіжній першості. За основну команду дебютував 2 серпня 2013 року в гостьовому матчі проти «Іллічівця».

За львівські «Карпати», де й став відомий на всю футбольну Україну, в Прем’єр-Лізі провів 35 ігор, у яких забив 4 голи. Узимку 2016/17 залишив «Карпати», після чого пограв за рівненський «Верес», «Полтаву» та луцьку «Волинь». Має досвід й виступів за збірну України U-17 та U-20. Останнім клубом Страшкевича, з липня 2018-го, була команда з ІІ дивізіону Польщі «Ресовія» Жешув. Проте, як зізнався сам Вадим, він вирішив розірвати угоду із клубом цієї зими, адже не мав там достатньо ігрової практики. Коли повернувся в Україну, вирішив прийняти пропозицію «Минаю».

«Мені була приємна увага клубу, тому з радістю приєднався до нього, – розповів новачок «Минаю». – Впевнений, що зможу допомогти команді підвищитися у класі. Думаю, будемо разом прогресувати і здобудемо результат. Мені подобається як розвивається клуб – він рухається у правильному напрямку».

Вадим згідний грати на будь-якій позиції. «Мені імпонує гра команди, – зазначив В. Страшкевич. – Вона мені навіть нагадує «Карпати» часів Ігора Йовічевіча, коли я грав у Львові. Футболісти «Минаю» технічні та сильні, тому думаю, результат буде», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
Всі новини