19825
14:51 25.022019

Зимова першість Закарпаття з футболу: огляд матчів 3-го туру

Спорт 2206

23–24 лютого у смт Середнє та м. Виноградів (стадіон «Пластмасовик») пройшли ігри третього туру Зимової першості Закарпаття з футболу 2019.

Група А

«Середнє» – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:1

Голи: Михайло Лемак 75 – Віталій Медведєв 36, Влад Яковлєв 72.

Нарешті середнянці змогли втілити свої дії в результат. У матчі вони володіли перевагою, однак реалізація знову давалася нелегко. Утім, за рахунок досвіду підопічні Вадима Дьордя виграли. Потрібно віддати належне й вихованцям Володимира Мухлиніна: команда СДЮСШОР чинила суперникові гідний опір і навіть змогла забити. Загалом поєдинок відбувався за морозу й сильного вітру, тож футболістам, як і тим, хто їх підтримував, довелося нелегко.

«Ужгород» – «Мостиська» (Львівська обл.) – 5:0

Голи: Антон Предчук 16, 37, Богдан Павлич 20, Іван Русин 88, Андрій Лазар 90.

У доволі коректному матчі домінували номінальні господарі, що й відобразив кінцевий результат. Ефективно команда Мирослава Бабяка заграла ближче до середини першого тайму. Спочатку удало на добиванні відзначився ніким не прикритий Антон Предчук. Відтак красивим ударом метрів із 22 м’яч у сітку увігнав № 22 Богдан Павлич. А до перерви комфортні 3:0 установив той же Предчук, записавши до свого активу дубль. У другому таймі характер матчу не змінився. Більше того, львів’яни, котрі, щоправда, через хвороби не виставили оптимальний склад і взагалі приїхали без замін, могли пропустити й більше, але вдало діяв їхній голкіпер. І все ж під завісу зустрічі команда з обласного центру ще двічі відзначилася. Отож 5:0 – відмінний результат. Ужгородці впевнено закріпилися на другій позиції в групі.

«Витязь» (Концово) – МФА U-19 (Мункач) – 2:1

Голи: В’ячеслав Ковтан 15, Руслан Соскида 40 – Ігор Королевич 62.

Продовжують приємне враження справляти підопічні Тараса Вайданича. Команда «Витязь» у Зимовій першості здобула третю перемогу поспіль. На виграш, звичайно, працювала вся команда, однак відзначилися (уже не вперше) головні ударні сили – В’ячеслав Ковтан і Руслан Соскида. Забезпечивши собі перевагу в два м’ячі, концівські футболісти тактично грамотно довели поєдинок до перемоги. Водночас слід похвалити й мукачівців. Підопічні Віктора Ряшка, поступаючись досвідом суперникові, достойно виглядали, діяли до кінця й зуміли скоротити відставання в рахунку.

Група В

«Н.Коропець» – ФК «ОК ДЮСШ Невицький замок» (Невицьке) – 3:2

Голи: Віталій Кравчак 63, Генріх Мкртчян 66, Іван Фенчак 78 – Максим Климпуш 23, Павло Волонтир 85.

У матчі вистачало певного шалу та ігрової інтриги. «Н.Коропець» підтвердив статус фаворита зустрічі, хоч перемога команді з Мукачівщини далася нелегко. Більше того, після першого тайму представник Ужгородщини вигравав 1:0. Утім, після перерви все склалося не за сценарієм «Невицького замку». На 59 хв. невелика сутичка між гравцями призвела до серії жовтих карток, після чого рахунок став 1:1. А на 65 хв. номінальні гості залишилися в меншості, чим невдовзі й скористався суперник.

«Фаворит» (Шишлівці) – «Ракошино» – 1:10

Голи: Віктор Готра 18 – Дмитро Яцина 20, 80, Вадим Курта 29, 42, Євген Обдирко 34, 43, Олександр Лазар 60, Станіслав Кохан 64, 84, Олександр Микита 66.

Результат говорить сам за себе, хоч «Фаворит» і першим відкрив рахунок. Уже в першому таймі ракошинці перевиконали завдання, забивши 5 голів. Притому на 35 хв. Юрій Сінкін не реалізував пенальті. Після перерви команда з Мукачівщини атакувального темпу не збавляла.

«Сокіл» (Кінчеш) – «Бобовище» – 1:1

Голи: Девід Ніцкулич 58 – Роланд Шольц 87.

Основні події в матчі розгорнулися після перерви. У «Сокола», який добре розпочав другий тайм, спрацювала заміна, і кінчешці повели. Утім, наприкінці зустрічі бобовищанці зуміли відігратися й навіть мали шанси забити ще, та все ж у поєдинку було зафіксовано нічию.

Група С

«Заріччя» – «Карпати» (Дубове) – 2:0

Голи: Юрій Булеза 28, Олександр Міклош 42.

Те, що група С, мабуть, найважча, засвідчила й ця гра. «Заріччя», яке непогано проявило себе в Зимовій першості, цього разу змогло виграти в чемпіона Східної зони першої ліги. Матч видався непростим, було багато попереджень, та влучні удари до перерви принесли перемогу команді з Іршавщини.

«Карпати» (Рахів) – «Севлюш» (Виноградів) – 0:2

Голи: Артур Вайда 8, Михайло Чедрик 28.

Виноградівці продовжують нарощувати футбольні м’язи, цього разу здолавши рахівців. Прогнозовано перевага була на боці чемпіона області, а досягти бажаного підопічні Валентина Слюсаря змогли двічі ще в першому таймі. Притому в захисті відіграли на «0».

«В. Копаня» – «Вільхівці» – 1:5.

Голи: Михайло Свищо 37 – Євгеній Лукіяник 3, Мирослав Мудра 39, 89, Юрій Мушка 63, Іван Куцин 78.

На «Вільхівці» великокопанців не вистачило. Представник Тячівщини зіграв упевнено, атакувально, про що й засвідчив рахунок. Щоправда, у першому таймі 1:2 для колективу з Виноградівщини ще були обнадійливими. Однак після перерви підопічні Юрія Бучка не залишили жодних шансів суперникові.

Федерація футболу Закарпаття

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини