20448
11:42 5.042019

«Минай» протистоятиме чернівецькій «Буковині»

Спорт 1960

6 квітня команда з Ужгородщини завітає у Чернівці, де в рамках 18-го туру Другої ліги України з футболу зіграє з місцевою «Буковиною» (початок гри о 15:00).

Це буде перший поєдинок «минайців» у надзвичайно гарному місті Чернівці. До цього часу ці команди зустрічалися двічі: один раз в товариському матчі, який відбувся 7 березня 2017 року на тренувальному полі в «Термал стар», другий – вже безпосередньо в чемпіонаті – 15 вересня 2018-го року в рамках 9 туру. Обидва рази «Минай» виграв. Зокрема, в першому колі чемпіонату «минайці» в себе вдома впевнено розібралися з «буковинцями» з рахунком 3:0. Відзначилися Роберт Гегедош, Василь Кобін та Михайло Кополовець.

Відповідно зараз чернівецька команда буде прагнути реваншу. До того ж, це не єдина причина. «Буковина» наразі посідає останню сходинку в групі «А», що, звісно, не задовольняє амбіції клуба. У команди лише 3 перемоги, 3 нічиї та 11 поразок.

Тим більше, чернівецька команда активно готувалася до початку другої частини сезону. Мали і непогану ігрову практику. Товариські матчі проводили з командами рівня Другої ліги, а ще брали участь в Кубку міського голови Івано-Франківська – як і «минайці». Проте у своїй підгрупі вони пустили вперед «Прикарпаття» та «Верес», хоч і боролися до останнього.

До того ж, колектив суттєво змінився. Команду залишив головний тренер Віктор Мглинець, новим наставником став Віталій Куниця. Разом з ним тепер новий тренерський штаб і, звісно, нові гравці. «Буковину» підсилили гравці з кропивницької «Зірки», «Сум», житомирського «Полісся» та навіть із Грузії. Повернувся до команди досвідчений захисник/півзахисник Олег Керчу, який є рекордсменом «Буковини» за кількістю зіграних матчів у чемпіонаті та Кубку України. Останній сезон, між іншим, провів у Канаді.

Враховуючи це, матч обіцяє бути цікавим. Буде важко, але «минайці» проробили велику підготовчу роботу і готові доводити, хто є кращий у Другій лізі, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Всі новини