22808
13:30 16.082019

«Минай» підсилився колишнім гравцем київського «Арсеналу»

Спорт 2003

Це фланговий захисник Максим Жичиков, який до цього часу був основним гравцем столичного «Арсеналу» у Прем’єр-лізі.

26-річний Максим Жичиков – уродженець Харківщини. Футболу навчався в місцевому УФК, а пізніше в Академії донецького «Шахтаря». Із 2009 по 2013 рік Жичиков був лідером молодіжного складу «гірників». За чотири сезони він провів серед дублерів 86 матчів, у яких забив 7 м’ячів.

Далі почалася доросла кар’єра. Дебютував він на цьому рівні у «Сумах» у Першій лізі, а далі грав за луганську «Зорю», «Олександрію», маріупольський «Іллічивець», «Миколаїв», «Полтаву». Свого часу пробував себе і за кордоном – у литовському «Йонасі» та фінському «КПВ». В минулому сезоні приєднався до київського «Арсеналу». За столичних «канонирів», які грали тоді у Прем’єр-Лізі, провів 14 ігор у основі.

Викликали Максима Жичикова і у національну збірну України різних вікових категорій: від U-16 до U-21, за які зіграв більше десятка матчів.

Новий гравець «Минаю» вже встиг потренуватися з новими партнерами і разом з клубом відправився в Київ на гру з «Оболонь-Броваром». Не виключено, що Жичиков дебютує за нашу команду вже цієї суботи, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах