26610
13:36 31.032020

Топ-10 подій Ужгородської футзальної ліги сезону 2019/20. Частина ІІ

Спорт 2977

Пропонуємо вашій увазі другу частину матеріалу «Топ-10 подій УФЛ сезону 2019/20».

6. Матчі УФЛ були наповнені не тільки інтригою, а й голами. Команди ліги продемонстрували за 14 турів дуже і дуже непогану результативність. В кожному турі було забито не менше сотні голів (найменша кількість – 97 у 1 турі, найбільша – 132 у 5-му). І, звісно, це не могло не радувати вболівальників.

7. Цьогорічний футзальний сезон відрізнявся ще й великою кількістю голеадорів. 31 футзаліст з усіх дивізіонів забили не менше 10 голів, 5-ро – більше 20 м’ячів, а 1 – більше 40. Так, це Грицькевич (Лугош). А ще сезон запам’ятався неймовірною гольовою серією Соскиди (Медея), Назаренка (КС Ужгород), Гальчака (Дюшес), Благи (Кам’яниця). А Грицькевич та Назаренко могли забити і по 8 голів за матч (6 та 7-ий тур). Хіба не цікаво було за таким спостерігати?

8. Розширилася ліга не тільки кількісно, а й географічно. Відтепер не тільки беруть участь, а й борються за медалі Ужгородської футзальної ліги не тільки колективи обласного центру, а й футзалісти з Мукачева та Міжгір’я. Ну, а команд з Ужгородського району аж 7 і вони представлені практично у кожному дивізіоні.

Читайте також: Топ-10 подій Ужгородської футзальної ліги сезону 2019/20. Частина І

9. Виявляється УФЛ все частіше стає майданчиком для майбутніх звершень спортсменів. Всі пам’ятають, як розвивалась кар’єра «минайців» після перемоги у цій лізі, скільки гравців перейшли ще минулого року в ФК «Ужгород». Не став виключенням і цей сезон. Адже цієї зими гравець «Ужнету» Павло Тищук підписав професійний контракт з «Ужгородом» і має почати будувати свою кар’єру в Другій лізі України.

10. Матчі УФЛ проводили відразу в двох залах (більше залів, більше вболівальників), кожен тур транслювався у прямому ефірі в youtube, на кожному турі було чимало вболівальників. Цей сезон довів – ліга росте, а футзал в Ужгороді стали любити ще більше, повідомляє Пресслужба Ужгородської футзальної ліги.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини