27307
15:53 6.072020

Футболісти «Минаю» поділилися враженнями від гри з «Балканами»

Спорт 4239

Закарпатська команда у поєдинку з «Балканами» показала непогану гру. Наші футболісти створили кілька гольових моментів, продемонстрували високий відсоток володінням м’ячем та забили два голи після гарних комбінацій.

Що думають про перемогу самі футболісти? Про це вони розповіли клубному сайту.

Богдан Оринчак, нападник:

«Завжди говорю партнерам по команді, щоб робили більше прострілів з флангу, а я вже постараюся забити. З «Інгульцем» був такий же момент, де я на випередження зіграв, але на жаль, не попав у площину воріт. А цього разу чітко бачив політ м’яча, вчасно вистрибнув вище за захисника і відправив м’яч у кут. Нарешті зміг забити гол, але головне для мене, що ми виграли. Жаль, що не зміг забити за «Минай» раніше. Чому не реалізував наступний момент? Бив у дальній кут у протихід захиснику, але, на жаль, м’яч попав мені в щиток і я промахнувся – попав у поперечину. Поганий осад залишився після цього. Стараюся забути цей момент і працювати далі. Попереду важлива гра».

Читайте також: «Минай» повертається з Одещини з перемогою

Олександр Глагола, півзахисник:

«Матч був важкий, було спекотно, поле сухе, але добре що витерпіли та добилися перемоги. Не думав, що вийде так забити. Коли отримував передачу, то поруч було двоє і ще на дві голови вищі за мене, але я напевно виявився хитрішим за них. Обіграв та забив. Зіграв як бразилець? Коли був у «Шахтарі», то, звісно, дивився на те, як бразильські легіонери ставлять корпус і потрохи навчався у них. Як бачимо, не дарма».

Данило Книш, півзахисник:

«Не сказав би, що для мене це була особлива гра. Так, я народився в цих краях, всього в 30 км від Зорі живе моя родина. І вони прийшли до стадіону підтримати мене та команду. Це було дуже приємно. Як і те, що ми перемогли. Нам дуже були потрібні були 3 очки. Гра була дуже непроста, було спекотно і грали практично в самий пік спеки. Але добре, що справилися. Ми вже яку гру створюємо велику кількість моментів, але не реалізовуємо їх. Тепер будемо відчувати себе впевненіше».

Максим Жичиков, захисник:

«Гра була неймовірно важкою. Нам потрібна була лише перемога плюс погода внесла корективи. Здається, десь 40 градусів було. Чесно кажучи, було навіть важко дихати. Але добре, що виграли за таких умов. Ми намагалися виконати установку тренера. Так, використовували довгі діагональні передачі, але й не забували у футбол грати та контролювати м’яч. Шкода, що поле не завжди дозволяло це робити. Радий, що Богдан забив. Якраз перед цією грою працювали над такими навісами, відпрацьовували ці елементи. Тепер чекаємо на гру з «Металістом 1925».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах