27680
11:04 21.082020

Кращий бомбардир Першої ліги України став гравцем «Минаю»

Спорт 4499

Ексгравець збірної України та луцької «Волині» Денис Кожанов – відтепер гравець «Минаю». Цього тижня футболіст підписав контракт із закарпатським клубом.

Денис Кожанов – гравець, який не потребує представлення. Вихованець «Маріуполя» та донецького «Шахтаря». Особливо його пам’ятають за виступами у львівських «Карпатах», кольори яких він захищав з 2007-го року і за яких зіграв більше ста матчів в УПЛ та єврокубках.

Грав футболіст також за «Маріуполь», «Севастополь», молдавську «Дачію», рівненський «Верес» та луцьку «Волинь». В складі останніх був справжнім лідером і забив у попередньому сезоні 18 голів. В тому числі і у ворота «Минаю» в очній зустрічі в Першій лізі. Є в активі Кожанова і матчі за збірну України.

Також до «Минаю» приєдналися два вихованці донецького «Шахтаря». Закарпатський клуб орендував у чемпіонів України молодих захисників Кирила Меліченка та Дмитра Павліша.

Кирило Меліченко – 21-річний вихованець школи київського «Арсенала», за який у різних вікових категоріях ДЮФЛ провів 68 матчів та забив 10 м’ячів. Від 2017 року в Академії «Шахтаря» і вже через рік став чемпіоном України.

Це універсальний футболіст із досвідом виступів у центрі поля і в атаці. Основна позиція – правий захисник.

Дмитро Павліш – 21-річний вихованець Академії «Шахтаря». Народився в Мукачеві і до 2012-го року саме на Закарпатті займався футболом. Чемпіон ДЮФЛ у вікових категоріях U14 (2013) та U15 (2014). Результативно провів сезон-2017/18 у чемпіонаті U19 (25 матчів, 5 голів). Від 2018-го виступав за молодіжний склад. За позицією – лівий захисник, який виконує великий обсяг роботи на оборону й атаку.

Футболісти вже готуються з командою до історичного матчу УПЛ з ФК «Львів», повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах