29496
13:50 17.122020

ФК «Минай» припинив співпрацю з трьома футболістами

Спорт 2480

Захисник Олег Допілка та півзахисники Олександр Глагола і Едгар Каппарос припинили співпрацю із закарпатським клубом за згодою сторін.

Найбільший внесок у розвиток команди зробив 34-річний Олег Допілка. До ФК «Минай» досвідчений центральний оборонець приєднався у травні 2017-го року, коли команда виступала на аматорському рівні. У складі закарпатської команди Допілка став переможцем усіх обласних змагань, а також вигравав Другу та Першу лігу України.

 На професійному рівні Олег зіграв за «Минай» 33 матчі (плюс 2 за дублюючий склад), у яких відзначився одним голом. Неодноразово 3-й номер команди виводив своїх партнерів на поле з капітанською пов’язкою.

Помітний внесок у розвиток головної футбольної команди Закарпаття зробив і свалявець Олександр Глагола. До «Минаю»  півзахисник долучився у липні 2019-го року. Провів за команду 24 матчі (плюс 4 гри за дубль), в яких забив 2 голи (плюс 1 за дубль) та віддав 5 гольових передач. Відзначимо також те, що у сезоні 2019/20 Глагола був одним із найкращих асистентів у Кубку України.

Так і не зумів закріпитися у нашій команді іспанський легіонер Едгар Руїс Каппарос.  23-річний півзахисник приєднався до закарпатського клубу на початку нинішнього сезону. Шанс дебютувати за головну команду області Каппарос так і не отримав. Проте за цей час відіграв 6 матчів за команду U-21. Результативними діями іспанець не відзначався.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах