31321
11:50 24.052021

Головний тренер ФК «Ужгород» Володимир Васютик: «Не все виходило, що ми хотіли»

Спорт 3457

Наставник ужгородської команди Володимир Васютик прокоментував переможний поєдинок проти столичного «Рубікона» (2:1) .

Непростий був перший тайм, заключні хвилини поєдинку також були досить нервовими, хоча всередині матчу «Ужгород» впевнено контролював хід зустрічі…

«Рубікон» хоч і знаходиться у нижній частині турнірної таблиці, але грає досить організовано. Ми дивилися й розбирали їхню гру напередодні матчу і розуміли, що не буде легкої прогулянки. Я думаю, що взнаки могло датися те, що в нас велика група гравців травмовані або знаходяться в зоні ризику травм. Дехто вийшов з мікротравмами на поле, дехто грав не на своїх звичних позиціях. Можливо, не все виходило, що ми хотіли. Напевно, тому й була така нервова кінцівка. Суперник грав організовано, перекривав зони. Ми знали, що вони гратимуть досить агресивно всередині поля. У нас не виходило через фланги їх розкрити. Але гольова атака у першому таймі через півфланг якраз пройшла. Будемо розбирати на теорії, чому це не виходило зробити раніше.

Після рахунку 2:0 в ужгородців було кілька моментів, аби збільшити гандикап. Але реалізувати гольові можливості не вийшло, через що й кінцівка вийшла нервовою. Чи встигли вже обговорити з підопічними ці епізоди?

Звісно, залишився такий осад, тому що розумієш: якщо ти не забиваєш, то суперник може використати це на свою користь. За це дуже жорстоко можуть покарати. Хотілося спокійно довезти цей матч до завершення. Але як вийшло так вийшло. Але на кону стояв важливий результат. У минулому турі ми здобули важку виїзну перемогу у матчі проти галицьких «Карпат». Десь, можливо, психологічно хлопці подумали, що проти «Рубікона» буде значно легше. Боротьба буде до останнього туру. І легких матчів точно не буде.

Залишилось 3 тури. Наступний матч надважливий: команда на виїзді зіграє проти «Епіцентра». Як налаштовуєте своїх гравців на це протистояння?

Ми на кожну гру налаштовуємося тільки на перемогу. А там уже як складуться події на полі – будемо бачити.

Не так давно у березні на ужгороському стадіоні «Авангард» наша команда вже перемагала «Епіцентр». Кадровий потенціал у команди все той же, амбіції вийти у Першу лігу.

Будемо сподіватися, що наша група травмованих гравців вже зможе допомогти і в нас буде більше варіантів зі складом, аби урізноманітнити гру.

Офіційний сайт ФК «Ужгород»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах