31666
11:49 11.062021

ФК «Ужгород» гратиме з аутсайдером Другої ліги України

Спорт 3673

У заключному, 26-му, турі Другої ліги України з футболу сезону 2020/21 «Ужгород» на виїзді зіграє проти «Волині-2» (Луцьк). Якщо у цьому матчі закарпатська команда переможе, то здобуде перше місце в групі А та зіграє поєдинок проти харківського «Метала» за звання абсолютного чемпіона Другої ліги України.

Готовність команд

Ужгородці перебувають у чудовому настрої напередодні матчу: команда достроково забронювала для себе підвищення у класі, впевнено перегравши львівські «Карпати» (3:0). У останніх 5-ти матчах підопічні Володимира Васютика здобули 13 очок (4 перемоги та 1 нічия). Наразі закарпатський колектив розташовується на першій сходинці, маючи у своєму активі 54 бали. Таку ж кількість очок здобуло і хмельницьке «Поділля», однак йде нижче у таблиці за особистими зустрічами.

Може покращити свою гольову статистику та стати найкращим бомбардиром Другої ліги капітан ужгородців Адріан Пуканич. Наразі у його активі 13 забитих м’ячів.

«Волинь-2» посідає останню, 13-ту, сходинку у турнірній таблиці, маючи 12 залікових пунктів. У минулому турі команда поступилася на виїзді чернівецькій «Буковині» (1:0). У останніх 5-ти матчах підопічні Альберта Шахова здобули тільки один бал (4 поразки та 1 нічия).

Пропускатимуть цей поєдинок через дискваліфікацію Владислав Кузнєчиков, Владислав Мороз та Дмитро Янчук.

Суперник

У «Волині-2» виховують молодих та перспективних футболістів для основної команди, яка наразі грає у Першій лізі (завершує сезон на 7-му місці). Це перший виступ дублерів у Другій лізі.

Що цікаво, один з лідерів сьогоднішнього «Ужгорода» Віктор Ряшко захищав кольори молодіжної команди «Волині» у період виступів у Прем’єр-лізі.

«Ужгород» та «Волинь-2» між собою грали тільки один раз: у березні цього року закарпатська команда вдома здобула впевнену перемогу з рахунком 3:0. Гол Адріана Пуканича та дубль Олега Вишневського забезпечили комфортну перевагу.

Матч

Матч 26-го туру групи А Другої ліги обслуговуватиме арбітр з Львова Степан Лапко. Йому асистуватимуть Олег Парасунько з Києва та Артем Переверзєв з Кропивницького. Спостерігачем арбітражу працюватиме Віктор Антимійчук з Чернівців.

Поєдинок відбудеться сьогодні, 11 червня, у Луцьку на стадіоні «Підшипник». Початок матчу о 17:30, повідомляє офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
У суботу «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»
11:39
В Ужгороді різко подешевшала рання капуста
11:24
На Хустщині під час земляних робіт виявили кілька мінометних мін
10:52
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
У Мукачеві перевіряли, як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
09:37
Студенти Ужгородського національного університету завітали до прикордонного підрозділу
09:18
Із 20 до 27 квітня тривають профілактичні заходи з боротьби з торгівлею людьми
09:00
Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України провів зустріч із закарпатськими перевізниками
08:45
Всі новини