31709
15:03 15.062021

Головний тренер ФК «Ужгород» Володимир Васютик: «Ми йшли на першому місці, так хотілось і завершити сезон»

Спорт 2365

Коуч ужгородської команди Володимир Васютик прокоментував заключний матч Другої ліги, у якому закарпатська команда зіграла внічию з «Волинню-2» і вийшла у Першу лігу України з другого місця.

Напружена і драматична кінцівка сезону. Як охарактеризуєте поєдинок?

Ми очікували від суперника таку гру. Ми знаємо, що там є молодь, яка хоче себе проявити, стукає у двері першої команди. Ми своїх хлопців налаштовували на таку гру. Можливо, хтось нас не почув, будемо розбиратися. Вважаю, що рахунок по грі. Молодь «Волині-2» заслужила нічию у цьому матчі.

Чи повпливав на результат достроковий вихід команди у Першу лігу?

Не думаю. Хоча, можливо, десь і закрадалась така думка. У цей період у нас дуже велика група перебуває у лазареті: не змогли поїхати на матч Олег Вишневський, Дмитро Сартіна, Павло Тищук. У цій грі ще Олег Допілка травму отримав. У нас не було можливості для ротації, щоб обрати якісь кращі варіанти для гри. Можливо, десь це зіграло свою роль.

Підсумовуючи, сезоном залишились задоволені?

Загалом, так. Команда вийшла у Першу лігу. Це радість для закарпатських вболівальників. Однак, звичайно, ми йшли на першому місці, так хотілось і завершити сезон. Уже як вийшло, так вийшло. Значить, можливо, ми на перше й не зовсім заслуговували.

Наскільки простягаються амбіції «Ужгорода» в Першій лізі? Там гратиме й інша закарпатська команда «Минай».

Можливий варіант, що «Минай» залишиться у Прем’єр-лізі, але там шанси мінімальні. Якщо гратимуть у Першій лізі, то це буде закарпатське дербі. Це дві різні структури, дві різні команди. Футболісти один одного знають. Побачимо, буде цікаво.

Адріан Пуканич став найкращим бомбардиром Другої ліги. Який його вплив на успіхи «Ужгорода» у цьому сезоні?

Звичайно, Адріан справжній лідер на футбольному полі, а також у побуті. Враховуючи його вік, він виконує дуже великий обсяг роботи, дуже великий вклад у результативність команди. Вважаю, що він заслужив своїм професійним відношенням. Його велика заслуга, що команда пробилася у Першу лігу.

Офіційний сайт ФК «Ужгород»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах