34350
11:21 2.022022

У ФК «Минай» двоє новачків

Спорт 5046

Закарпатська команда підсилилася нападником Юрієм Коломойцем та голкіпером Олександром Бандурою.

Юрій Коломоєць – 31-річний гравець, за позицією – нападник. Вихованець криворізького футболу. Має величезний досвід ігор на вищому рівні: грав за молодіжні команди «Кривбасу», «Гірник», «Олександрію», «Ворсклу», «Волинь». Пограв і за кордоном – в угорському «МТК» та естонський «Левадії». Останній клуб – житомирське «Полісся», де в цьому сезоні зіграв 12 матчів та забив 2 голи.

Свого часу Коломойця викликали у національну збірну України – він дебютував у товариському матчі проти Словаччини в листопаді 2017-го року.

Олександру Бандурі – 35 років. Вихованець сумського футболу. Має величезний досвід ігор на вищому рівні: грав за «Суми», «Таврію», донецький «Металург», кам’янську «Сталь», «Львів». Фіналіст Кубку України в сезоні 2011/2012. Останній клуб – львівський «Рух». В цьому сезоні він 6 разів виходив у основі цього клубу в матчах УПЛ, в тому числі і в матчі проти «Минаю».

Футболісти вже тренуються із закарпатською командою в Туреччині та готуються до другої частини чемпіонату, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах