34770
15:05 4.042022

Стали відомі потенційні суперники збірної України з футболу

Спорт 4086

Наприкінці березня відбулися ігри плей-оф кваліфікації до чемпіонату світу 2022 (зона УЄФА). А в перший день квітня відбулася процедура жеребкування групового етапу мундіалю в Катарі.

Футбольні вболівальники добре пам’ятають, що на національну збірну України чекає матч плей-оф кваліфікації до ЧС проти Шотландії. Нагадаємо, що цю гру перенесли на червень. А ось усі інші учасники європейського відбору свої заплановані матчі зіграли.

Зокрема, став відомий потенційний суперник збірної України у фінальному раунді кваліфікації. Якщо наші футболісти зуміють пройти шотландців, то за бажану путівку на світову першість команда Олександра Петракова боротиметься з Уельсом, котрий напередодні здолав Австрію (2:1).

Успішно подолали сито відбору поляки та португальці, які у вирішальних іграх перемогли шведів та македонців з ідентичним рахунком 2:0. Хочеться відзначити збірну Північної Македонії, котра пробитися на мундіаль не змогла, але у кваліфікації вибила чинних чемпіонів Європи – італійців.

Зазначимо, що в разі виходу на чемпіонат світу 2022 національна збірна України потрапить до групи В, де її суперниками можуть стати Англія, США та Іран. Сподіватимемося, що синьо-жовта дружина зуміє добре підготуватися до важливих матчів і ми таки побачимо наших хлопців на головному турнірі 4-річчя.

Пропонуємо вашій увазі склади інших груп ЧС-2022:

Група А: Катар, Нідерланди, Сенегал, Еквадор.

Група С: Аргентина, Мексика, Польща, Саудівська Аравія.

Група D: Франція, Данія, Туніс, Перу/Австралія/ОАЕ.

Група E: Іспанія, Німеччина, Японія, Коста-Ріка/Нова Зеландія.

Група F: Бельгія, Хорватія, Марокко, Канада.

Група G: Бразилія, Швейцарія, Сербія, Камерун.

Група H: Португалія, Уругвай, Південна Корея, Гана.

Зазначимо, що чемпіонат світу 2022 розпочнеться 21 листопада і триватиме до 18 грудня. Матчі проходитимуть у п’яти містах Катару на восьми стадіонах.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах