36893
12:20 1.122022

Стандарти вирішили долю матчу за Суперкубок Закарпаття

Спорт 5092

У заключний день осені, 30 листопада, у смт Середнє відбулася гра за Суперкубок Закарпаття з футболу 2022 між чемпіоном («Вільхівцями») та володарем Кубка області (виноградівським «Севлюшем»).

«Севлюш» та «Вільхівці» в цьому сезоні демонстрували якісний футбол і напередодні здобули по трофею. Цього разу настала черга визначити хто з них забере собі Суперкубок. Матч між цими командами вийшов видовищним та емоційним (гравці «Вільхівців» часто не погоджувалися з діями суддівської бригади й апелювали до них).

На стартових хвилинах виноградівці кілька разів загрожували воротам суперника, та завдати бажаного результативного удару не вдавалося. А ось на 27-й хв. гравець «Вільхівців» у власному штрафному майданчику не за правилами зіграв проти Михайла Чедрика й арбітр призначив пенальті, яке вміло реалізував сам постраждалий (1:0). У другій половині першого тайму команди обмінялися гострими атаками, та змінити рахунок на табло не вдалося ні одним, ні іншим. На перерву футболісти пішли за мінімальної переваги «Севлюша».

Інтрига в матчі зникла на 61-й хв.,коли оборонець «Вільхівців» зіграв рукою в межах карного майданчика й був призначений ще один 11-метровий удар. До «позначки» знову підійшов Михайло Чедрик і за мить подвоїв перевагу своєї команди (2:0).

Підопічні Юрія Бучка у завершальні пів години зустрічі намагалися відігратися, однак їх спроби успіхом не увінчалися (в деяких епізодах бракувало точності, а деколи вдало діяв голкіпер суперника). Була можливість забити і в «Севлюша», та довести рахунок до розгромного команда Юрія Грошева не змогла.

У підсумку поєдинок завершився «сухою» перемогою виноградівського ФК з рахунком 2:0. Представники цієї команди вже вп’яте в історії отримали цей трофей. А команда з Тячівщини залишилася незадоволеною подіями, що відбувалися на полі й проігнорувала церемонію нагородження.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини