14600
13:03 15.062018

Чемпіонат Закарпаття з футболу: анонс 9-го туру

Спорт 1986

У неділю, 17 червня, пройдуть поєдинки девятого туру Вищої ліги Закарпаття з футболу.

«Севлюш» (Виноградів) – «Середнє»

Безперечно центральний поєдинок усього першого кола. Зустрічаються команди, які ведуть боротьбу за чемпіонське звання. Господарі поля – виноградівці – випереджають гостей на один заліковий бал. За підсумками семи зіграних матчів у «Севлюша» кращі показники як за забитими м’ячами (30 проти 26), так і за пропущеними (3 проти 5). Важливою в цій грі буде підтримка вболівальників. Цей фактор зіграє на користь господарів. Невелику перевагу віддаємо «Севлюшу», однак варто пам’ятати, що у «Середнього» непоганий колектив, який спроможний дати бій навіть лідеру.

ДЮСШ Тячів – «Ужгород»

До аутсайдера чемпіонату завітає третій колектив ліги. Команда з обласного центру показує якісний футбол і підходить до цієї зустрічі в ролі фаворита. Підопічні Мирослава Баб’яка у минулому турі здобули переконливу перемогу над іншим колективом із нижньої частини турнірної таблиці – «Оболонню» (16:1). У гостей – хороша нагода вдруге поспіль потішити власних уболівальників упевненою звитягою.

«Карпати» (Рахів) – «Вітязь» (Концгазо)

Гості показують кращу гру як у захисті (13 пропущених м’ячів проти 18), так і в нападі (11 голів проти 6), однак «Вітязь» не може похизуватися стабільністю. Попри статистичну перевагу концгазівців, виокремити фаворита звітного протистояння складно.

«Оболонь» (Хуст) – МФА «Мункач» (Мукачево)

Мукачівцям вдалося досягти оптимальних кондицій, що дає змогу регулярно додавати в скарбничку команди залікові бали. Сьома сходинка, яку наразі обіймають гості, не відповідає амбіціям клубу. Колектив з міста над Латорицею спробує привезти з Хуста 3 очки і покращити своє турнірне розташування. «Оболонці» після нищівної поразки від «Ужгорода» перебувають не у найкращому психологічному стані, однак відступати нікуди. Бажання здобути вікторію у господарів неодмінно буде, однак невідомо чи вистачить їм на це сил та майстерності.

«Вільхівці» – «Бужора» (Іршава)

На вболівальників чекає цікавий поєдинок, адже зустрічаються сусіди в турнірній таблиці. Обидва колективи прагнутимуть здобути максимальний результат. Колектив, якому вдасться зіграти нестандартно у нападі, зможе розраховувати на перемогу. Також ймовірно, що гра завершиться з нічийним результатом.

«Поляна» поєдинок 9-го туру пропускає.

Початок матчів: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах