14671
14:52 18.062018

«Севлюш» закріпився на вершині, «Ужгород» вийшов на друге місце

Спорт 2611

Вчора, 17 червня, у Вищій лізі Закарпаття з футболу відбулися матчі 9-го туру.

Поєдинки цього вікенду проходили в напруженій боротьбі. Без сумніву, центральним матчем усього першого кола стала зустріч першої та другої команд чемпіонату – «Севлюша» і «Середнього», але й в інших зустрічах було на що подивитися.

«Севлюш» (Виноградів) – «Середнє» – 4:1

Розпочався поєдинок із швидкого м’яча гостей: уже на 4-й хв. Руслан Соскида вийшов на хорошу ударну позицію і вивів свою команду вперед. У середині першого тайму він міг оформити дубль, однак лайнсмен зафіксував офсайд. На 33-й хв. Адріан Пуканич замкнув простріл партнера й установив нічийний рахунок. Після перепочинку господарі додали і переломили хід зустрічі на свою користь. На 49-й хв. Михайло Чедрик скористався нагодою забити м’яч і вивів «Севлюш» уперед. Господарі не збавили темп, і на 58-й хв. Юрій Чонка подвої перевагу своєї команди. Середнянцям було складно відійти від такого удару, і перед фінальним свистком вони пропустили вчетверте. Дубль на свій рахунок записав Михайло Чедрик. Переконлива звитяга 4:1 дозволила виноградівцям закріпитися на першій сходинці.

ДЮСШ Тячів – «Ужгород» – 0:1

У гості до аутсайдера чемпіонату завітав колектив, який веде серйозну боротьбу за нагороди. Очікувалося, що «Ужгород» зуміє здобути переконливу перемогу, однак тячівці дали бій. У першій половині гри колектив з обласного центру створив кілька небезпечних моментів, однак витиснути з них максимум не вдалося. Досягти свого ужгородці зуміли на 68-й хв.: Антон Предчук точним ударом вивів гостей уперед. Розвинути успіх підопічні Мирослава Баб’яка не змогли. Завдяки перемозі над тячівцями та поразці середнянців «Ужгород» вийшов на другу позицію.

«Вільхівці» – «Бужора» (Іршава) – 2:1

Колективи підходили до звітного протистояння в бойовому настрої й намагалися показати свою найкращу гру, адже в протистоянні сусідів у турнірній таблиці набрані очки вдвічі цінніші. «Вільхівці» забили швидкий м’яч: на 8-й хв. результативний удар удався Івану Кучеру. На 29-й хв. Артур Апіян подвоїв перевагу своєї команди. На початку другого тайму іршавці скоротили відставання в рахунку (забитим м’ячем відзначився Дмитро Жуков), однак наздогнати суперника їм не вдалося.

«Карпати» (Рахів) – «Вітязь» (Концгазо) – 1:0

Зустріч двох рівних команд завершилася перемогою господарів. У першій 45-хвилинці забитих м’ячів уболівальники не побачили, а от у дебюті другого тайму Юрій Яремчук вивів рахів’ян уперед. У «Вітязя» були нагоди відігратися, проте «Карпати» зіграли надійно і втримали переможний результат.

«Оболонь» (Хуст) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 1:3

Мукачівці уже в першій половині гри завдяки дублю Артема Баятяна заволоділи комфортною перевагою (0:2). Після перепочинку «Мункач» діяв упевнено й наприкінці матчу закріпив свій успіх: точний удар на рахунку Василя Хіміча. Хустяни на 86-й хв. зусиллями Михайла Чічіни забили гол престижу (1:3), але на більше їх не вистачило.

«Поляна» поєдинок 9-го туру пропускала.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді попрощалися із Сергієм Нестеренком
09:24
У Косоньському ліцеї провели традиційну посвяту випускників 
09:12
Спроба суїциду у ТЦК на Закарпатті: з'явилась реакція військових
08:55
6500$ за незаконний перетин кордону: на Закарпатті правоохоронці заблокували канал переправлення військовозобовʼязаних
08:46
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
Всі новини