17566
14:46 25.102018

Завтра «Минай» прийме рівненський «Верес»

Спорт 1923

У п’ятницю, 26 жовтня, в рамках 15-го туру Другої ліги України з футболу «Минай» прийматиме на рідному стадіоні рівненський «Верес». Це передостанній домашній поєдинок команди перед довгою зимовою перервою.

Гра відбудеться в п’ятницю – багатьом вболівальникам не сподобалася ця новина, але слід враховувати, що у «Минаю» в середу, 31 жовтня, гра 1/8 Кубка України і один зайвий день на підготовку до доленосної гри із київським «Динамо» їм не завадить.

Звісно, причин відвідати цей поєдинок багато. Основна – подвійна мотивація «минайців» до перемоги.

Закарпатська команда буде прагнути взяти реванш за розгромну болючу поразку в минулому турі в Білозір’ї від «Черкащини-Академії». На післяматчевій прес-конференції головний тренер закарпатців Ігор Харьковщенко зазначив, що його команді не вистачило характеру та відповідного настрою. Сподіваємося, що на «Верес» подібного не трапиться і з характером та настроєм все буде гаразд.

Ще одна причина – реванш за поразку в першому колі. 26 серпня у Млинові «Минай» програв не менш болюче. У тій грі закарпатці повністю володіли ініціативою та контролювали поєдинок. Ще на 82-ій хвилині «минайці» вигравали завдяки голу Гегедоша, але внаслідок стандарту та контратаки на останніх хвилин пропустили від Орловського та Яременка.

Тепер є шанс довести всім, що і гра з «Черкащиною-Академією» і з «Вересом» у Млинові – радше виняток, ніж закономірність.

До того ж, «минайці» із задоволенням продовжать свою домашню статистику. Із 7 матчів закарпатська команда виграла 6 матчів та 1 звела у нічию. І це ще не згадуючи дві кубкові перемоги.

«Верес» же добре грає в гостях – з 6 їх перемог, 5 – здобуті якраз на виїзді (1 домашня перемога якраз над «Минаєм»). Це все доводить – команда добре знайомого нам тренера Олега Шандрука (екс-наставник оржівського «ОДЕКа») ефективно грає другим номером. 99%, що гратиме так і в цю п’ятницю.

Загалом, зараз «Верес» на підйомі. В останньому турі рівненці вдома зіграли внічию з лідером групи «А» «Калушем» – 1:1. Що цікаво, зрівняли рахунок, граючи у меншості. А ще перед цим у Чернівцях здолали місцеву «Буковину» з рахунком 0:1. Наразі команда на 4-му місці в групі з 21 очком. Це всього на 3 менше від «Минаю».

Отже, тим буде цікавіше. Обидві команди розраховують на максимум очок в цій зустрічі. Але закарпатські вболівальники можуть допомогти здобути їх своїй улюбленій команді, якщо завітають на стадіон «Минай» 26 жовтня.

До речі, це вже буде 3 зустріч цих команд. Перша гра відбулася 18 липня в Млинові в рамках першого етапу Кубка України. Тоді в основний час була зафіксована нічия 1:1. За «Минай» забив Шпак, за «Верес» – Дубина. По пенальті – 10:9 на користь закарпатців. Таким чином, в очному протистоянні рахунок – 1:1, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

Матч розпочнеться о 15.00.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах