20134
14:19 18.032019

Зимова першість Берегівщини з футболу: огляд півфінальних матчів

Спорт 1296

У неділю, 17 березня, на сільському стадіоні Великої Бийгані відбулись півфінальні матчі Зимової першості Берегівського району з футболу.

Наперед скажемо, вищеназвані матчі викликали значну зацікавленість у вболівальників. Більше того, мабуть, попередній раз таке було в часи виступів місцевої команди в чемпіонаті області.

«Дружба» – «Бадалово» – 0:3

Результат цієї гри передбачити було важко. А сказати, що одна з команд переможе з різницею в три м’ячі, очвидно, ніхто б не наважився. Початок зустрічі виявився за футболістами «Дружби», які з перших хвилин заволоділи ініціативою й неодноразово загрожували воротам «Бадалова». Особливо небезпечні атаки організовували Дмитро Микулка та Себастьян Полоташ. Але їх намагання результату не приносили. Перелом у грі настав на 25-й хв., коли бадалівці організували чи не першу швидку контратаку й на ударній позиції опинився Юрій Кноблох. Він замкнув передачу з правого флангу й відкрив лік голам. У подальшому футболісти «Бадалова» домінували на полі та ще двічі відзначились у воротах суперника. На 33-й хв. Іштван Папп подвоїв рахунок, а на 44-й Бейло Салаї забив переможний гол і вивів свою команду до фіналу.

«Яноші» – «Кідьош» – 1:1 (пен. – 4:3)

Ще далеко до початку гри фаворитом вважалися футболісти з Яношів. А коли команди вийшли на поле, стало зрозуміло: «Кідьош» підійшов до півфінальної гри вперше в сезоні укомплектованим на всі сто відсотків. Водночас у фаворита змагань (господарів) був відсутній організатор атак Роман Огар, тоді як у складі Кідьоша вийшли на поле досвідчені Іштван Гейці та Янош Феєш.

У перші хвилини гри «Кідьош» більше контролював м’яч, а «Яноші» намагалися гостро атакувати. Загалом гра видалася рівною. На 25-й хв. після удару по воротах футболістом «Кідьоша» стався курйозний момент. Кіпер господарів Ріхард Бейреш невдало парирував м’яч, який відскочив у спину захисника Віктор Шаврноха й опинився у власних воротах.

Пропустивши, «Яноші» великими силами пішли вперед і отримали винагороду. На 30-й хв. захисник «Кідьоша» Дюла Пушкаш зіграв рукою у власній штрафній. Пенальті реалізував Дьордь Пейтер – 1:1.

Наприкінці гри свіжішими виглядали футболісти «Кідьоша», але забити гол не змогли. У серії післяматчевих пенальті героєм став воротар із «Яношів» Ріхард Бейреш. Він упевнено взяв перші два удари суперника, що й вивело команду до фіналу.

Таким чином, у фіналі «Бадалово» протистоятиме ФК «Яноші», а в грі за третє місце «Дружба» зустрінеться з «Кідьошом», повідомляє прес-служба БРФФ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
Всі новини