20223
10:21 22.032019

«Минай» здобув першу європейську перемогу

Спорт 2765

За два з половиною тижні до початку другої половини сезону «Минай» здобув виїзну вікторію у контрольному міжнародному товариському поєдинку.

«Спартакус» (Ньїредьхаза) команда з другого за силою угорського дивізіону. Клуб наразі облаштувався у середині турнірної таблиці, останнім часом набравши хід в чемпіонаті. Враховуючи рівень угорського чемпіонату, можна сміливо стверджувати, що спаринг-партнер був досить хорошого рівня.

Це підтвердив і сам матч. Господарі розпочали його активно і вже на 11-ій хвилині зуміли відзначитися – зробив це Адам Тот. Проте «минайці», можна сказати, швидко виправилися.

Вони поступово гру вирівняли і почали володіти ситуацією. Так моменти стали виникати. І наприкінці першого тайму нарешті вдалося забити перший гол у Європі. Ця історична місія лягла на плечі Максима Гавриленка! Після розіграшу кутового він вдало зіграв на підборі та вколотив м’яч у ворота – 1:1.

У другому таймі «минайці» не «зрадили» своїй грі, яка дозволила добратися до приємного результату. Знову зіграла ставка на постріли з-за меж штрафної – цього разу свою майстерність вкотре довів досвідчений Владислав Микуляк, який влучно пробив у правий кут – 1:2. Асистував йому Василь Беца.

Загалом у матчі було чимало боротьби. Суперник не хотів поступатися, але наша команда виглядала краще та боролася за кожен мяч.

У обох команд виникали моменти. Але «минайці» атакували значно краще та гостріше. І завдяки цьому довели матч до перемоги. Ця гра свідчить – поступово команда набирає форму і вже виглядає значно краще. Та впевненіше. І це після виснажливих дворазових тренувань в день.

Наступний контрольний товариський матч «Минай» проведе також в Угорщині. В суботу, 23 березня, команда зіграє ще з одним представником Першої ліги Угорщини – ФК «Балмазуйварош». Початок гри – 14.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини