25619
11:17 24.012020

«Минай» здобув вольову перемогу над представником УПЛ

Спорт 4750

Перша гра у 2020 році в Україні вийшла успішною для закарпатців. Та і суперник підібрався гідний – ще нещодавній наш опопент у Кубку України, 10-та команда УПЛ – ФК «Львів».

Як і в Кубку України закарпатці вийшли переможцями у цій дуелі. Програвши перший тайм 0:1, наша команда зуміла перевернути хід поєдинку у другому та вирвати звитягу на останніх хвилинах.

Гра відбулася на новому штучному полі СДЮШОР №4 у Львові, куди закарпатці відправилися рано вранці. Звісно, очікувати у цьому поєдинку хороших швидкостей та яскравої гри було марно: «львів’яни» вийшли з відпустки і почали тренуватися тільки 5 днів тому, а «минайці» працюють без відпочинку вже другий тиждень. До того ж, гра зі «Львовом» – це 4-та товариська гра в році і 4-та на виїзді.

Тому як і «минайці», так і їх суперник перебував у далеко не оптимальній своїй формі. Тим не менше, обидві команди намагалися грати у свій футбол. У першому таймі нашій команді не вистачало зіграності – зі стартових хвилин вийшло чимало нових гравців, які перебувають у клубі на перегляді. Відповідно, з’являлися помилки, чим користувався суперник. Перший тайм, можна сказати, пройшов саме за переваги «Львова». І це вилилося у голи – на 24-ій хвилині Богунов забив зі штрафного.

Проте вже в другому товариському матчі поспіль наша команда проявила характер. І наступні 45 хвилин закарпатці провели значно краще. Тренерський штаб випустив більш оптимальний склад, який і почав приносити результат. Команда почала пресингувати, більше володіти м’ячом. Як підсумок – з’явилися моменти, які перейшли у голи.

Спочатку на 53-ій хвилині відзначився Олег Маїк – він виявився найбільш спритним у штрафній суперника після розіграшу кутового і заколотив мяч у ворота. А наприкінці гри, на 89-ій хвилині, відзначився Владислав Микуляк після гарно розіграної комбінації від Карнози, Страшкевича та Глаголи, які вивели досвідченого гравця на хорошу ударну позицію. Окрім них, протягом другого тайму моменти для голу мали Карноза, Глагола, Кіча. У підсумку «Минай» здобуває перемогу над командою УПЛ.

Вона вже друга з 4-ох товариських матчів, проведених в 2020-му. І друга поспіль. Це все доводить, що наша команда потрохи набирає обертів.

Наступний товариський поєдинок в рамках перших тренувальних зборів «минайці» проведуть в Ужгороді. В суботу, 25 січня, наша команда зіграє з «Татраном» з Пряшева (Словаччина). Матч відбудеться на штучному полі стадіону «Авангард», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини