3292
20:20 23.102016

У Хусті проходять змагання з мотокросу

Спорт 2801

Спортсмени борються за Кубок чемпіонату України

193706

Сьогодні, 23 жовтня, Хуст приймає V етап Кубка чемпіонату України (Західний регіон) з мотокросу та Кубок пам’яті заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Січа з мотоциклетного спорту.У змаганнях на «залізних конях» беруть участь 70 учасників із Західної України. Представлено 7 команд: «Мукачево СТК», «Хуст-Екстрім», із Великого Березного, Львова, Волині, Ужгородської обласної дитячо-юнацької школи та Іршави.

Серед учасників – як дорослі, досвідчені гонщики, титуловані, добре відомі в Європі кількаразові чемпіони, такі як Андрій Кричфалушій, так і аматори, навіть п’ятирічні хлопці. Зокрема наймолодшому спортсмену Валентину Кудрявцеву з Великого Березного всього 4,5 років, найстаршому – Борису Балажу з Мукачева виповнилося 69 років, повідомляє chas-z.com.ua.

«Змагання проходять на високому рівні. Траса є дуже перспективною: по-перше, має вдале географічне розташування – близькість кордонів, по-друге, безпечна, відповідає всім вимогам мотокросу. Тому будемо клопотати про проведення тут одного із етапів чемпіонату Європи», – розповідає «ГК» голова федерації Закарпатського осередку мотоспорту Віктор Стегура.

До слова, після урочистого відкриття міським головою змагань, атмосферу справжнього свята на масштабній спортивній події створив виступ добре знаного в краї та за його межами запального фольклорного колективу «Хустяни» (керівник Олександр Анишинець). Колоритні музики розважали відвідувачів в’язанкою закарпатських пісень.

А на трасі все ще триває запекла боротьба за путівку на фінал Кубка України з мотоспорту, що пройде 29 жовтня у Києві. Наразі, лідирує команда «Хуст-Екстрім».

V етап Кубка чемпіонату України (Західний регіон) з мотокросу та Кубок пам’яті заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Січа з мотоциклетного спорту проходять за підтримки Хустської міської ради та благодійного фонду «Ваше майбутнє».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини