3772
13:01 26.112016

Закарпатські прокурори традиційно зіграли турнір з міні-футболу

Спорт 2267

Напередодні Дня працівників прокуратури України відбувся дружній турнір з міні-футболу серед прокурорів присвячений 25-річниці органів прокуратури України. У головному ігровому залі ужгородського СК «Юність» прокурори довели, що окрім професійного виконання своїх обов’язків, вони ще й вправно грають у футбол

img_3488

Кубок виборювали 8 команд сформованих за територіальним принципом: збірні «Ужгород», «Мукачево», «Хуст», «Берегово», «Тячів», «Апарат» – облпарату прокуратури, «Ветерани» та команда військової прокуратури.

Відкриваючи турнір, прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк привітав працівників прокуратури з наступаючим професійним святом, яке відзначатиметься 1 грудня й від душі побажав своїм колегам та їхнім сім’ям здоров’я, благополуччя, добробуту, оптимізму й плідної роботи на благо України.

Веретан прокуратури Олександр Бондаренко привітав колег та наголосив, що на футбольному полі немає керівників і підлеглих, тут немає генералів чи лейтенантів, тут є – спортсмени – футболісти і командна гра, тож доведіть, що ви можете – наголосив Бондаренко. Такий турнір, є хорошою можливістю для прокурорсько-слідчих працівників ще раз показати свої спортивні здібності та витривалість, вправність і вміння швидко орієнтуватись у скрутних і непередбачуваних ситуаціях. Крім того, це ще раз доводить, що ми з вами є прихильниками здорового способу життя та найпопулярнішого у світі виду спорту — футболу.

Звучить Державний Гімн України. Капітан команди ветеранів прокуратури екс-прокурор області Анатолій Петруня підняв державний прапор України — розпочалась гра.

Усі учасники змагань продемонстрували високий рівень футбольної майстерності, та у напруженій боротьбі показали цікаву та змістовну гру.

Після понад чотирьохгодинної гри перемогу в турнірі виборола команда «Ужгород» Ужгородської місцевої прокуратури, срібло «взяли» прокурори команди «Апарат» облапарату прокуратури, а бронзу отримала збірна команда військової прокуратури Закарпаття.

Переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

img_35711 img_35752

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини