5111
21:04 20.032017

У вільний час працівники фіскальної служби грають у футбол (ФОТО)

Спорт 2540

Працівники Закарпатської митниці ДФС та Головного управління ДФС у Закарпатській області у складі команди «УжНет» взяли участь в Ужгородській футзальній лізі. Загалом у спортивних футбольних змаганнях з футзалу взяли участь 24 команди.

photo.36090

Фінальна частина ліги проходила напередодні, 19 березня, у одному зі спортивних комплексів м. Ужгород.

За звання чемпіонів Суперліги, Вищої та Першої ліг боролося шість команд: ФК «Тиса», ФК «Teamwear», ФК «УжНет», ФК «Коритняни», ФК «Минай 1» та ФК «Проспект».

У фіналі Першої ліги зійшлись ФК «Тиса» та ФК «Teamwear». Матч завершився з рахунком 2:1, на користь телевізійників.

Напружений і результативним видався і фінал у Вищій лізі. За звання чемпіона боролась ФК «УжНет» з ФК «Коритняни». Результат поєдинку 4:2, на користь команди, в якій грали фахівці фіскальної служби.

Під час третього фінального поєдинку Суперліги, глядачі мали змогу поспостерігати за грою ФК «Минай 1» та ФК «Проспект». Гра завершилась з рахунком 4:9

Насамкінець відбулась урочиста церемонія нагородження команд та кращих гравців.

Варто зазначити, що на всеукраїнських змаганнях Суперліги Ужгород представлятиме ФК «Проспект», а ФК «Минай 1» та ФК «УжНет» матимуть змогу взяти участь в Елітному фіналі в місті Луцьк, про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський об’єктив інформує ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах