5176
16:54 23.032017

Юні Закарпатські боксери одні з перших в Україні

Спорт 2152

Минулого тиждня завершився другий етап відбору учасників Чемпіонату України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. котрий відбудеться у м. Надвірна Івано-Франківської області наприкінці квітня. 15-18 березня у м. Львові відбувся зональний Чемпіонат України боксерів цієї вікової групи.

0001032017

На ринг виставочного залу ринку ” Шувару” з’їхалося близько сотні юних майстрів шкіряної рукавички, щоб вибороти право захищати честь західного регіону нашої країни у фінальній частині чемпіонату. Вони представляли Львівську, Івано-Франківську, Чернівецьку та Закарпатську області.

Команду Срібної землі представляли: іршавчанин Володимир Горзов, хустянин Станіслав Бабич, берегівчанин Василь Побранський, два рахівчанина Василь Рошташ, Віталій Брана, три чопівця Андрій Купавцев, Дмитро Мага, Тадей Стойкевич та восьмеро мукачівців Антон Іванов, Богдан Савчин, Олег Гонак, Михайло Маркович, Мілан Рокіцан, Віталій Татаренко, Максим Сувирда та Степан Лучка.

Всі вони відібрані за результатами обласного чемпіонату та декількох регіональних турнірів і спарингів. Протягом трьох днів точилися запеклі бої, ніхто не хотів поступатися. І все ж таки дев’ять закарпатців вибороли право участі у фіналі Чемпіонату України.

За словами старшого тренера юнацької збірної області Олександра Салахеєва: ” Підсумки зонального чемпіонату мене не зовсім задовольнили, я сподівався на кращі результати, адже під час підготовки до змагань була пророблена велика робота, хлопці додали і у майстерності, та фізичній підготовці, сформувався кістяк команди,який повинен був вигравати, але щось не пішло”.

Головний тренер ФБЗО Валерій Вишньов додав:” Старший тренер нашої юнацької збірної Олександр Салахеєв – не просто хороший тренер, він дуже відповідальна людина. У всіх невдачах шукає причини і звинувачує перш за все себе. А я рахую, що наша команда виступила успішно, ми вибороли дев’ять путівок у фінальну частину Чемпіонату України, головною ж причиною наших деяких непередбачених поразок стало упереджене суддівство бригади суддів, до якої увійшли по одному судді від областей: Закарпаття, Чернівців, Івано-Франківська, а вся решта – Львів. Вони забрали у нас, як мінімум, двох фіналістів. У Надвірній нашу область будуть представляти Андрій Купавцев з Чопа, Станіслав Бабич з Хуста, Віталій Брана з Рахова, Володимир Горзов з Іршави та мукачівці Антон Іванов, Володимир Маркович, Мілан Рокіцан, Віталій Татаренко, Максим Сувирда”. Витрати на поїздку взяла на себе Закарпатська федерація боксу.

001-23-032017 23032017 (7)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини