7990
16:10 21.082017

Визначилися володарі Кубка Ужгородщини з футболу 2017

Спорт 1732

У неділю, 20 серпня, на стадіоні «Камелот» села Кам’яниця відбувся фінал кубка Ужгородського району з футболу серед дорослих та юнацьких команд.

20993096_1633692376680876_7086440668968004503_n

Першими на футбольне поле вийши юнаки ФСК «Фаворит» Шишловці та ФК «Медея» Оріховиця. Перші 15 хвилин гра було рівною, але потім ініціатива повністю перейшла до Фаворита і лідери першості зуміли забити сім голів – 7:1.

Команда фіналіст нагороджена дипломом, срібними медалями та грамотами. Володар нагороджений кубком, дипломом, грамотами та золотими медалями. Кращим гравцем визнано Віталія Розлуцького із Шишловців, який нагороджений пам’ятним подарунком від Федерації футболу Ужгородського району. Подяками та грамотами нагороджені представники команд з Оріховиці Гринчук Ярослав, Олександр Комар, Юрій Ставинський, а в Шишловців Михайло Готра, Вадим Шоля, Сергій Коневалик та Владислав Лєнчик.

У дорослому фіналі, де зійшлися «Зірка» Лінці та «В. Лази» гра була досить напруженою, команди атакували то в одну, то в іншу сторони. Вже на старті Юрій Федьо пробивав головою з близької відстані, Галаговець відбив, добивання від Муранського знову парирував воротар. Наприкінці першого тайму великолазівець Анатолій Гаврилешко скористався помилкою захисників суперника і відкрив рахунок у матчі. Тож на перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь Великих Лаз. Другий тайм теж розпочався з атак, але рахунок до кінця зустрічі так і не змінився.

Великі Лази завойовують кубок Ужгородщини. «Зірка» Лінці нагороджені дипломом, грамотами та срібними медалями. Великі Лази нагороджені дипломом, грамотами, золотими медалями та красенем кубком. Кращим гравцем оргкомітет визнав Анатолія Гаврилешка.

Подяками, грамотами нагороджені у Лінців Юрій Текілій, Михайло Фединець, Олександр Пеца, у Великих Лаз Мирон Помпель, Михайло Митровка, Йосип Микуланинець.

Василь Хмельницький, lobda.at.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини