43504
18:57 21.082024

«Минай» вилетів з Кубку України

Спорт 1455

Сьогодні, 21 серпня, на «Минай-Арені» відбулася гра ІІІ попереднього етапу Кубку України з футболу сезону 2024/25 між закарпатським «Минаєм» і сумською «Вікторією».

У протистоянні двох першолігових команд перевагою володіли гості. Ще в першому таймі вони створили чотири по-справжньому гольові моменти. Воротам Олександра Бандури загрожували Данило Книш, Юрій Кравчук, Артем Рябий та Олександр Лебеденко. У перших трьох епізодах кіпер здійснив ефективні сейви, а в останньому – закарпатців урятувала стійка. Щодо господарів поля, то до перерви вони тільки одного разу могли відзначитися, коли потужний дальній удар Єгора Гунічева Олександр Литвиненко перевів на кутовий.

На старті другої 45-хвилинки «Минай» міг виходити вперед, але нашим футболістам бракувало реалізації моментів. Спочатку відбулися два епізоди, в яких Артур Ременяк виступив у ролі асистента, а Єгор Гунічев був виконавцем, але в обох моментах 7-й номер бив мимо воріт. Потім здалеку пробивав Назарій Воробчак, але воротар зіграв надійно. І через декілька хвилин після цього забила «Вікторія»: Дмитро Ульянов успішно зіграв на підборі, завдавши удару, з яким Олександр Бандура впоратися не зміг.

Потім тривалий час було затишшя, а на 85-й хв. у «Миная» з’явилася чудова нагода зрівняти рахунок, однак Іван Демиденко, вийшовши віч-на-віч з воротарем, обіграв останнього, проте не поцілив у ворота з гострого кута. Минула всього хвилина і закарпатці пропустили другий гол (після передачі Максима Сасовського відзначився Артем Данилюк), який поставив жирну крапку в цьому протистоянні.

Таким чином «Минай» поступився з рахунком 0:2 і слідом за «Хустом», «Ужгородом» і «Вільхівцями» вилетів з Кубку України сезону 2024/25.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах