44242
11:29 20.092024

Закарпатські гандболісти стартують матчами з чемпіоном України

Спорт 118

20–21 вересня в Одесі відбудуться поєдинки І туру Суперліги України з гандболу серед чоловічих команд сезону 2024/25.

Склад учасників елітного гандбольного дивізіону країни не змінився, у порівнянні з минулим сезоном. На старт виходять все ж ті 8 колективів: «Мотор» (Запоріжжя), «Одеса», «Донбас» (Донецька обл.), «Ізмаїл», «СКА-ШВСМ» (Київ), «ХНУ – ДЮСШ-1» (Хмельницький), «Карпати-ШВСМ» (Ужгород) і «СКА-Львів». Чемпіонат складатиметься з 14 турів: у рамках одного ігрового тижня кожна команда зіграє по дві гри з одним із суперників. Загалом ГК проведуть 28 ігор, за підсумками яких і стануть відомі імена переможців і призерів української Суперліги.

Стартовий тур приймає Одеса. Ужгородським «Карпатам-ШВСМ» випало починати із найсильнішою командою країни – ГК «Мотор» (Запоріжжя). Розраховувати на очки в цих матчах буде майже неможливо, оскільки суперник значно переважає нас за рівнем виконавців. Головним завданням, певно, буде показати пристойну гру на фоні іменитого суперника. Так би мовити, передсезонний матч з підвищеною відповідальністю. Перша зустріч ужгородців і запоріжців відбудеться сьогодні, 20 вересня, о 14:00. Вдруге команди зіграють у суботу, 21 вересня (стартовий свисток пролунає о 12-й годині).

Паралельно «СКА-Львів» зустрінеться із «СКА-ШВСМ» (Київ), «Одеса» протистоятиме «ХНУ – ДЮСШ-1» (Хмельницький), а «Донбас» (Донецька обл.) мірятиметься силами з «Ізмаїлом».

Нагадаємо, що минулого тижня стартувала жіноча Суперліга, де ужгородські «Карпати» в першому турі здобули дві звитяги.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах