126
11:37 1.042016

Діти із 5 країн грають у футбол на Закарпатті

Спорт 1786

1Близько 80 команд із 5 країн приїхали на Закарпаття на футбольні змагання. XXI Міжнародний турнір пам’яті видатного футболіста, легенди київського «Динамо», першого заслуженого майстра спорту в Закарпатській області Михайла Михалини зібрав команди дітей 8-11 років.

На футбольних полях стадіонів «Локомотив» (Чоп) та «Зінедін» (Баранинці) протягом 4 днів боротимуться за почесні призи та титули, відзначив УжІнформ.

«До нас приїхало 76 команд. Країни – це Словаччина, Польща, Румунія, Угорщина і Україна. Більше, як-то кажуть, ми відкриваємося для Європи, запрошуючи такі країни і великі міста, таким чином можна більше і краще пізнати Україну із середини. Ажіотаж великий. Багато вболівальників на трибунах. Приходять навіть місцеві, причому вболівають не тільки за наших, але й за гостей. Як-то кажуть і за своїх, і за чужих», — говорить Рудольф БАЛАЖИНЕЦЬ, організатор турніру.

Діти ж раді спілкуванню не тільки з однолітками із інших областей, а й футболістами з-за кордону. Юні Мессі та Ярмоленки знаходять теми для дискусій. І якщо на футбольному полі вони – затяті суперники, у житті – хороші друзі.

Командою-переможцем турніру стане та, яка набере найбільшу кількість очок. У кожній віковій категорії визначать чемпіонів та нагородять переможців у номінаціях кращих: воротар, захисник, напівзахисник, нападник та бомбардир. Проголосують і за найкращого гравця турніру. Усіх буде нагороджено призами. Турнір триватиме до 3 квітня.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини