15053
13:56 9.072018

У Тячеві пройшов міжнародний турнір з волейболу

Спорт 2751

У неділю, 8 липня, у СК Арена «Тячів» відбувся міжнародний чемпіонат з волейболу на «Кубок Тересви» серед чоловічих та жіночих команд. Змагання проводилися за підтримки Тересвянської селищної ради та народного депутата України Василя Петьовки.

У турнірі взяли участь сім чоловічих («Тересва-1» та «Тересва-2», «Діброва-1», «Діброва-2» з села Нижня Апша, «Ганичі», «Дубове» та команда міста Бая-Маре (Румунія), а також дві жіночі команди – з міста Ужгород та Водиці Рахівського району.

Спочатку змагалися жінки – у напруженій боротьбі перемогли волейболістки з міста Ужгород. Відтак чоловічі аматорські команди мірялися силами у груповому етапі. У результаті в кожній з двох груп визначилися найсильніші, які виборювали призові місця. Волейболісти грали затято, з неабияким азартом, демонструючи рішучість та волю до перемоги.

Особливо видовищним та напруженим став фінальний матч між командами «Діброва-1» (села Нижня Апша) та міста Бая-Маре (Румунія). Оскільки перевага в рахунку упродовж матчу переходила від однієї до іншої команди, інтрига зберігалася до останніх хвилин. Зрештою, перемогу та Кубок Тересви зуміли вибороти гості з Румунії. На другому місці – команда «Діброва-1», на третьому – «Тересва-1».

Команди-учасниці змагань отримали грамоти за активну участь, а призери – грамоти, медалі та кубки. Також грамотами і статуетками були відзначені кращі гравці турніру. Подяки отримали й спонсори, які долучились до організації змагань. Нагородження проводили заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, селищний голова Тересви Василь Олексій, директор Тячівської районної ДЮСШ Василь Варга.

Ініціатор змагань – капітан тересвянської волейбольної команди Василь Рапавий каже: аматорські змагання на «Кубок Тересви» планують проводити щороку та залучати до них якомога більше шанувальників цього виду спорту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах