19495
14:27 11.022019

Зимова першість Закарпаття з футболу: огляд матчів першого туру

Спорт 3679

У суботу та неділю, 9–10 лютого, пройшли матчі першого туру Зимової першості Закарпаття з футболу 2019.

Група А

«Ужгород» – СДЮСШОР (Ужгород) – 4:1

Голи: Іван Русин 29, АнтонПредчук 66, Вадим Селещук 68, Михайло Дудаш 70+1 – Роман Дочинець 41.

Грабулакоректною. Уматчі показано тільки одну жовтукартку. СДЮСШОРівці до перерви гіднотрималися, пропустивши лише один м’яч. А ось у другій 35-хвилинці, незважаючи на пропущенийм’яч, на класі ФК «Ужгород» дотиснувсуперника, результативно зігравшинаприкінці матчу.

МФА U-19 (Мукачево) – «Середнє» – 3:0

Голи: ВіталійМіклош 24,ВіталійТрачук 38,Ілля Дьяков 53.

Суперникизіграликоректно, без попереджень і вилучень, а перевага в матчібула за мукачівцями. Створенімоментипредставники з міста над Латорицеюзмоглиреалізувати в три голи. «Суха» ж поразкасрібного призера минулогочемпіонатузалишила для командичималозапитань. І добре, щоостаннівиникли на стартіЗимовоїпершості.

«Мостиська» (Львівська область) – «Витязь» (Концово) – 2:3

Голи: ЮрійСвятий 50,Андрій Сагала 64 – Руслан Соскида 2, 70+1,В’ячеславКовтан 48.

«Мостиська» добре контролювалим’яч, але не завжди справа доходила до логічногозавершення. А ось «Витязь» успішнодіяв накотрвипадах. У цілому хороша результативна гра (іздвомапопередженнями), у якійлідериномінальних гостей принесли перемогу своїйкоманді. Спочатку Руслан Соскида красиво забив через себе. На початку другого тайму іншийголеадор «Витязя» – В’ячеславКовтан – подвоїв результат. Та згодомльвівська команда зрівняларахунок. Усе йшло до нічиєї. Але вже в компенсованийарбітром час той же Соскидаупевненопройшов «бровкою» й вирвав перемогу для Концова.

Група В

«ОК ДЮСШ Невицький замок» (Невицьке) – «Сокіл» (Кінчеш) – 0:1

Гол: ІгорСугоняк 27.

Гравидаласядоволірівною. Більше того, упевненість у діях «Невицького замку» давала підставивважати, що ось-ось вона відзначиться. Та в підсумку все вирішив гол, якийзумівзабити «Сокіл». В одному з ігровихепізодіварбітр показав пенальті, і кінчешціреалізували 11-метровий. ПритомуворотарОК ДЮСШ за зривперспективної атаки отримавпопередження.

«Ракошино» – «Н.Коропець» – 1:3

Голи: ДмитроЯцина 55 – Олег Ольберт21,ОлександрГерцуський 32, 69.

Мукачівськедербівидалосярезультативним та в ціломупо-справжньомуспортивним (лише одна жовтакартка). У першомутаймі в нападірезультативнішедіяв «Н.Коропець». Після перерви ракошинцівирівняли становище, але обмін голами залишивперевагу в два м’ячісуперникові.

«Бобовище» – «Фаворит» (Шишлівці) – 6:1

Голи: Андрій Русин 8, 40, 49, ВолодимирВарваринець 19; Роман Гетан 20,АндрійМерцин, 65 – ВікторГотра 60)

Упевненаграсрібного призера Західноїзониіз першим хет-триком у Зимовійпершостіпризвела до яскравої перемоги «Бобовища». Команда агресивнодіяла в атаці в обох таймах і здобулавікторію з різницею в 5 м’ячів.

Група С

«Севлюш» (Виноградів) – «В.Копаня» – 5:0

Голи: ПилипКольцун 27, Михайло Чедрик 50, Михайло Реплюк 56,ЮрійЧонка 61,ЕрікВіщак 64.

Сенсації не сталося: увиноградівськомудербічемпіонобластіперемігупевненонижчого за класомсуперника. У першомутаймівеликокопанцігіднопротистояли господарям, а після перерви «Севлюш» не залишивжоднихшансів. Відрадно, що за матчем спостерігало, відповідно до офіційнихданих протоколу, 350 глядачів. Отже, за футболом уболівальники скучили. Принаймні в згаданомурайонномуцентрі. Також у матчібуло показано лише одну жовтукартку, що говорить про загаломспокійниййогоперебіг.

«Карпати» (Рахів) – «Заріччя» – 3:2

Голи: Юрій Яремчук15, 47,ІванМикуличинський 34 – ЮрійБулеза 20, 51+.

Вийшовбойовий і результативнийпоєдинокізтрьомапопередженнями, наполегливістюнападників, помилками на останньомурубежі й оформленням перших дублів на турнірі. Непоганорозпочалифутболісти «Заріччя», створивши три хорошімоменти. Утім, реалізуватиїх не зуміли. Натомістьрезультативнішими в першомутаймі стали рахівці. А після перерви командизновудіялинепоступливо, обмінялися голами, проте «Карпати» збереглипереможнийрахунок.

«Вільхівці» – «Карпати» (Дубове) – 2:1

Голи: ЄвенійЛук’янчик 54,АртурАпіян 66 – Іван Носа 42.

5 попереджень, безкомпроміснагра й вольоваперемога «Вільхівців» у тячівськомудербі. Перший тайм переможця не виявив, а після перерви «Карпати» відкрилирахунок і тривалий час трималиінтригу в матчі, та спочаткупідопічніЮрія Бучка зрівнялирахунок, а незадовго до завершення матчу, скориставшисьмайстерністю й досвідомперевіреногогравця «основи», таки вирвали перемогу. «Карпати» ж навіть попри поразку довели, що до вищоїлігийдуть не з камуфляжним забралом.

Федерація футболу Закарпаття

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини