24585
15:39 11.112019

Дубль Нурієва приніс «Минаю» перемогу над «Миколаєвом». ФОТО

Спорт 3622

У суботу, 9 листопада, на стадіоні у селі Минай відбулася гра 17-го туру Першої ліги України з футболу між місцевою однойменною командою та «Миколаєвом».

«Минай» та «Миколаїв» знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці: команда Василя Кобіна веде боротьбу за топ-3, а от колектив Юрія Чауса знаходить неподалік зони вильоту. У звітному протистоянні закарпатські футболісти розраховували винятково на перемогу. Із поставленим завданням господарі поля впоралися на відмінно.

Минайці зі стартових хвилин взяли м’яч під свій контроль і постійно загрожували воротам суперника. У першій половині першого тайму два моменти для взяття воріт мав Гегедош. У першому епізоді вихід віч-на-віч із воротарем завершився сейвом останнього, а в другому моменті м’яч після удару Роберта зупинила стійка воріт. Відзначитися на 36-й хв. спробував і крайній захисник минайців Петро Стасюк, однак дальній удар 95-го номера зупинив голкіпер. Хорошу нагоду забити гол у роздягальну мав Дмитренко, але Олег після подачі кутового головою пробив вище воріт. Попри чималу кількість гольових нагод у виконанні господарів, рахунок за підсумками 45 хвилин так і не змінився.

На початку другого тайму команди обмінялися перспективними ударами, але постріли Богдана Куксенка («Миколаїв») та Василя Пиняшка взяттям воріт не увінчалися. А на 58-й хв. закарпатські вболівальники таки дочекалися голу: миколаївці не за правилами зупинили Пиняшка і арбітр вказав на 11-метровий удар, який упевнено реалізував Анатолій Нурієв. Через три хвилини Гегедош міг подвоїти перевагу минайців, проте з гострого кута він пробив повз ворота. А вже за мить гольова нагода була в гостей: Владислав Войцеховський потужно пробивав із лінії штрафного майданчика, але надійно у воротах зіграв Артем Кулініч.

Питання щодо переможця цієї пари було знято на 75-й хв., коли після подачі кутового у виконанні Олександра Глаголи Нурієв оформив дубль (2:0). У завершальній 15-хвилинці господарі поля щонайменше тричі могли збільшувати рахунок, але Олегу Маїку, Максиму Гавриленку та Артуру Карнозі забракло прицільності. Таким чином поєдинок завершився перемогою команди з Ужгородщини з рахунком 2:0.

Наступним суперником «Минаю» буде «Чорноморець». Поєдинок відбудеться 16 липня на полі одеської команди. Нагадаємо, що в першому колі змагань закарпатці здолали іменитого суперника з рахунком 1:0.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах