34543
14:58 17.022022

«Минай» підсилився шістьома футболістами

Спорт 3151

Закарпатська команда під час зимової перерви активно доукомплектовується.

Новачками ФК «Минай» стали:

Олександр Аксьонов – 28-річний гравець, за позицією – центральний захисник. Народився на Донеччині, є вихованцем місцевого «Металурга». На професійному рівні грав за «Краматорськ», сімферопольську «Таврію», «Маріуполь», «Арсенал-Київщину», «Гірник-Спорт», «Миколаїв». Останній сезон провів в «Ужгороді», за який зіграв 12 матчів. В 2017 році його викликали в молодіжну збірну України.

Євген Єфремов – 28-річний гравець, за позицією – фланговий захисник. Вихованець донецького «Шахтаря». На професійному рівні пограв за «Маріуполь», «Оболонь», «Колос». Будучи у складі «Оболоні», забивав у Першій лізі «Минаю» – 23 листопада 2019 року, на нашому полі. Пограв і за кордоном: в чемпіонаті Швеції, а також у Литві, а саме в клубі «Судува», де і пограв останній сезон. Із 2009 по 2010 рік залучався до матчів юнацьких збірних України U-16 та U-17. Встиг відзначитися за минайців в товариському матчі проти грузинської «Діли».

Дмитро Касімов – 22-річний гравець, за позицією фланговий півзахисник. Вихованець кропивницького футболу. На професійному рівні пограв за «Зірку», пізніше за «Оболонь-Бровар» у Першій лізі.

Владислав Наумець – 22-річний футболіст, який грає переважно в центрі поля або на фланзі. Вихованець луганської «Зорі» та київського «Динамо». Пограв за «Динамо» U-19 та U-21. Має досвід ігор за молодіжні збірні – U-17 та U-19. Останній сезон провів за кордоном – у грецькому клубі «ПАС Яніна».

Ловро Грайфонер – 22-річний гравець, може зіграти в центрі, на фланзі та у опорній зоні. Народився в Маріборі, і саме за флагмана словенського футболу грав на молодіжному рівні. Взимку 2020 року перейшов у команду елітного дивізіону країни – «Алюміній». Останній сезон проводив у складі лідера Першої ліги Кіпру – «Акрітас».

Ігор Дуць – 27-річний гравець, за позицією – центральний захисник. Народився на Львівщині, є вихованцем донецького «Шахтаря». Пограв за гірників на молодіжному рівні – за U-17 та U-19. Далі був перехід у «Маріуполь», а потім 4 сезони провів у складі львівського «Руху», де не раз виходив на поле проти закарпатської команди. Перед цим грав за кордоном – у «Окжетпесі» з Казахстану.

Свого часу його викликали у молодіжні збірні України – U-17, U-19, U-21, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

Нагадаємо, що раніше до закарпатського клубу приєдналися голкіпер Олександр Бандура та нападник Юрій Коломоєць.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах